Aspergeconcert Fanfare St. Cecilia Ubachsberg

Aspergeconcert Fanfare St. Cecilia Ubachsberg

Na een barre periode van kou, regen en grijze luchten is het altijd een verademing om het voorjaar te verwelkomen. Fanfare St. Cecilia uit Ubachsberg begroet het warme seizoen dit jaar met een ludieke spijs & muziekprimeur, waarin dé groente van het voorjaar de toon zet: het aspergeconcert op zaterdag 21 april (aanvang 18 uur).

Lees verder ...

Lenteconcert fanfare Oranje Minnertsga met Elske DeWall

Lenteconcert fanfare Oranje Minnertsga met Elske DeWall

Niemand minder dan Elske DeWall is te gast bij het Lenteconcert dat de fanfare van c.m.v. Oranje Minnertsga organiseert op zaterdag 21 april in de Meinardskerk in Minnertsga. Het concert begint om 20.00 uur en de entree is 12,50 euro (voorverkoop: 10 euro).

Lees verder ...

Sky High in Harmony: spelen met Luchtmachtkapel

Stichting TooN! en vijf muziekverenigingen uit Alphen-Chaam, Baarle-Nassau en Gilze en Rijen hebben het Orkest van de Koninklijke Luchtmacht (Orkest KLu) bereid gevonden om mee te werken aan een bijzonder project: Sky High in Harmony. Hierbij krijgen 80 tot 100 jeugdmuzikanten, tot 25 jaar, de kans om op zaterdag 24 november 2018 op te treden met het Orkest van de Koninklijke Luchtmacht. En om het extra bijzonder te maken, vindt het concert plaats op vliegbasis Gilze en Rijen [onder voorbehoud]. Geïnteresseerden kunnen zich vanaf nu aanmelden!

Lees verder ...

Verkiezing ‘Vereniging van het Jaar’ van start

Verkiezing ‘Vereniging van het Jaar’ van start

De verkiezing 'Vereniging van het Jaar' is van start gegaan. De verkiezing is een initiatief van NOC*NSF, Kunstbende en het LKCA samen met de Rabobank en heeft tot doel de kracht van de sport- en cultuurverenigingen bij zoveel mogelijk Nederlanders in de schijnwerpers te zetten. Alle sport-¬ en cultuurverenigingen in Nederland worden uitgedaagd zich te nomineren en hun unieke verenigingsverhaal te delen. Dit kan tot 9 april, waarna de stemperiode begint. De verenigingen met de meeste stemmen en hoogste beoordeling worden beloond met mooie prijzen, zoals Masterclasses van professionals die de vereniging verder helpen.

Lees verder ...

Slagwerkdag 2018 spectaculair en divers!

Zondag 25 maart is in sporthal Strijp in Eindhoven een slagwerkdag voor en door slagwerkers. Niet een competitie maar een dag waarbij je andere slagwerkers kunt ontmoeten uit binnen- en buitenland maar waar ook diverse slagwerksectoren elkaar kunnen ontmoeten. Van drumset tot traditionele snare drum, van marimba tot en met High Tension Snare en van een drumset battle tot en met een volledige corps style drumline….en dat op 1 dag op 1 evenement.

Lees verder ...
Agenda
Volledig overzicht ...
Adams
Buro Reprise