Leden Muziekvereniging Wilhelmina Spankeren geslaagd

Leden Muziekvereniging Wilhelmina Spankeren geslaagd

Bij muziekvereniging Wilhelmina zijn afgelopen zaterdag trompettist Lobke Sleking en Sopraansaxofoniste Sanne Besselink geslaagd voor de muziekexamens van de koninklijke Nederlandse muziekfederatie KNMO.

Lees verder ...

Concert Saxplosief op 16 juni

Concert Saxplosief op 16 juni

Vrijdag 16 juni om 20.00 uur zal Saxplosief, een saxofoonensemble bestaande uit twaalf jonge saxofonisten, u laten kennismaken met de veelzijdigheid van de saxofoon. Het ensemble is zes jaar geleden ontstaan uit studentenorkest De Ontzetting en heeft zich sindsdien ontwikkeld door het spelen van veel verschillende muziekstijlen. Nu zijn we zover om een geheel eigen concert te geven, en wel in de Arboretumkerk te Wageningen.

Lees verder ...

Juliana wint Pre WMC Try-Out

De christelijke muziekvereniging Juliana uit Amersfoort heeft in Klundert de door de Brabantse Bond van Muziekverenigingen georganiseerde Pre WMC Try-Out gewonnen. De jury waardeerde het optreden op het onderdeel Mars in de Worlddivision met 84,75 punten. Op het onderdeel show scoorde Juliana 83,17 punten.

Lees verder ...

Boudewijn Benjamins wint De Slach fan Fryslân 2017

Boudewijn Benjamins van Crescendo Drachten heeft zaterdag 27 mei De Slach fan Fryslân op zijn naam geschreven. Voor het stuk Dance of the Hippolollipops van Earl Hatch kreeg hij 95 punten van de jury en werd daarmee winnaar in de tweede divisie en algehele dagwinnaar.

Lees verder ...

Femke Galama wint De Klank fan Fryslân 2017

Femke Galama is afgelopen zaterdag, 27 mei met 92 punten winnaar geworden van De Klank fan Fryslân. Het provinciale solistenconcours voor blazers en ensembles trok maar liefst 67 deelnemers naar De Lawei in Drachten.

Lees verder ...
Agenda
Volledig overzicht ...
Adams
Muzerik
Buro Reprise