Music Kids Experience XXL 2017

Op zaterdagmiddag 8 april a.s. (start om 13.30 uur) organiseert Advendo voor de tweede keer de gratis openbare workshop/clinic Music Kids Experience XXL in de Sneeker Sporthal aan de Van Giffenstraat in Sneek. Tijdens de vorige editie in 2016 hebben ruim 100 kinderen op super vette wijze kennis gemaakt met de wereld van muziek en dans.

Lees verder ...

CMV Oranje viert 95-jarig jubileum

CMV Oranje viert 95-jarig jubileum

Christelijk muziekvereniging Oranje Assen viert zaterdag 25 maart haar 95e verjaardag. Vanaf 20 uur zijn alle geïnteresseerden van harte welkom bij de verjaardag, welke gevierd wordt in Podium Zuidhaege. Met een voorjaarsconcert in filmthema zullen de drie orkesten van de muziekvereniging fanfare- en filmmuziek ten gehore brengen. CMV Oranje nodigt graag jong en oud uit voor haar 95-jarig jubileumconcert.

Lees verder ...

Bezoeker bepaalt zelf toegangsprijs voor Prinses Christina Concours

Op vrijdag 24 en zaterdag 25 maart a.s. doen ruim 60 jonge muzikanten van 12 t/m 19 jaar mee aan de selecties van het Prinses Christina Concours in Den Bosch. Zij treden op voor jury en publiek en spelen of zingen klassieke muziek. Enkele deelnemers mogen naar de regiofinale op zondag 26 maart. Dit jaar hanteert het Prinses Christina Concours voor het eerst geen vaste toegangsprijs voor de finale. Bezoekers worden na afloop uitgenodigd een donatie te doen, waarmee zij zelf hun toegangsprijs bepalen.

Lees verder ...

Derde editie van trobonedag op zaterdag 6 mei

Derde editie van trobonedag op zaterdag 6 mei

In 2014 heeft Stichting Het Limburgs Trombone Ensemble bij de 2de editie van de Trombonedag, een 50-tal trombonisten mogen begroeten bij ADAMS Muziekcentrale. Jan Cobers uitnodiging als ‘gastspreker’ bij de dirigentencursus, De MAESTRO, was voor initiatiefnemer Sandor Henriks aanleiding om deze mooie dag nog eens te herhalen.

Lees verder ...

Auditie voor jongjongNBE

Op 2 april is het weer zover: de auditie voor het jongjongNBE. Ook dit jaar gaan we weer op zoek naar jonge talenten op: fluit, hobo, klarinet, fagot, saxofoon, hoorn, trompet, trombone, contrabas/basgitaar en slagwerk. Het jongjongNBE bestaat uit muzikanten t/m 15 jaar. Ieder jaar stelt het Nederlands Blazers Ensemble (NBE) het jongjongNBE opnieuw samen. De ambitie is om op goed niveau en op een spannende manier samen muziek te maken. Er wordt altijd een gevarieerd programma samengesteld en ingestudeerd onder begeleiding van NBE musici. Samen werk je in een aantal repetities toe naar 2 à 3 concerten, waarvan één concert samen met het NBE!

Lees verder ...
Agenda
Volledig overzicht ...
d e a d l i n e
Graag herinneren we u aan de 'deadline' voor de nieuwe uitgave van Klankwijzer.
15 mei 2017
Aankondigingen van concerten, evenementen, workshops, clinics, concoursen, themadagen, cd-uitgave en andere (openbare) activiteiten dienen uiterlijk op bovenstaande datum bij de redactie binnen te zijn. Het redactieadres is: .
Adams
Muzerik
Buro Reprise