Concert harmonie KNDA Moordrecht 13 mei

De Moordrechtse muziekvereniging Kunst na de Arbeid geeft zaterdag 13 mei haar jaarlijkse voorjaarsconcert in de grote zaal van sportcomplex ‘de Zuidplas’, Sportlaan 3a in Moordrecht. De aanvang is 20.00 uur en de zaal is open vanaf 19.30 uur. Entree bedraagt 5,- en is voor donateurs gratis. Het voorjaarsconcert belooft een prachtige avond te worden met muziek voor elk wat wils.

Lees verder ...

Uniek concert Delftse Big Band Let's Swing

Uniek concert Delftse Big Band Let's Swing

De Delftse Big Band Let’s Swing viert zijn 20-jarig jubileum! Deze bijzondere gelegenheid hebben zij aangegrepen om op 19 en 20 mei een uniek concert, getiteld ‘Liefde Is… ’ te geven. Dit keer geen ‘jazz standards’, maar een musical- show met zang, dans én een big bandsound. Samen met Theatergroep Spot worden bekende nummers uit diverse musicals gespeeld, die aan de hand van een nieuwe verhaallijn samen één geheel vormen.

Lees verder ...

Jubileumconcert CMV Prins Hendrik Scheemda

Jubileumconcert CMV Prins Hendrik Scheemda

Op 8 april jl. vierde CMV Prins Hendrik uit Scheemda haar 90ste verjaardag met een jubileumconcert. Tijdens het concert werd stilgestaan bij de vele hoogtepunten die de vereniging de afgelopen 90 jaar heeft gekend. Het publiek werd getrakteerd op mooie optredens en spetterende shows van alle onderdelen van de vereniging; de percussieband, pompon- en twirlteams, de blazersklas van CBS Annewieke en het fanfareorkest.

Lees verder ...

Drie orkesten in De Bombardon Heythuysen

Drie orkesten in De Bombardon Heythuysen

Op zaterdag 6 mei a.s. zullen drie orkesten elkaar ontmoeten in zaal de Bombardon te Heythuysen. Dit zijn de Fanfare St. Caecilia Schimmert, de Koninklijke Harmonie van Thorn en Harmonie St. Cecilia Grevenbicht-Papenhoven.
De aanvang van deze concertavond is 18.30 uur en de orkesten spelen gevarieerde programma’s, waaronder werken voor het WMC, maar ook een hedendaags klarinetconcert, klassieke muziek van bijvoorbeeld Gustav Mahler en werken uit het populairdere genre.

Lees verder ...

Meer dan 100 muzikanten brengen taptoeshow op Bevrijdingsdag Holtingerveld

Meer dan 100 muzikanten brengen taptoeshow op Bevrijdingsdag Holtingerveld

Taptoe Havelte 2017, onderdeel van de Bevrijdingsdag op het terrein van Toegangspoort Holtingerveld, brengt meer dan 100 muzikanten op de been die op vrijdag 5 mei een fraaie afwisselende muziekshow geven. De drie deelnemende korpsen komen uit Veenendaal, Vught en Marum.

Lees verder ...
Agenda
Volledig overzicht ...
d e a d l i n e
Graag herinneren we u aan de 'deadline' voor de nieuwe uitgave van Klankwijzer.
15 mei 2017
Aankondigingen van concerten, evenementen, workshops, clinics, concoursen, themadagen, cd-uitgave en andere (openbare) activiteiten dienen uiterlijk op bovenstaande datum bij de redactie binnen te zijn. Het redactieadres is: .
Adams
Muzerik
Buro Reprise