Herfstconcert CMV Crescendo Drachten

CMV Crescendo Drachten heeft het traditionele Herfstconcert weer op haar programma gezet en wel op zaterdag 10 november 2018. Dit jaar is gekozen voor het thema ‘klassiek met een twist’. Vanaf 19.30 uur kunt u genieten van alle 3 orkesten die deze prachtige vereniging rijk is.

Lees verder ...

Sint Ceecilia Geulle wint in Roermond

Sint Ceecilia Geulle wint in Roermond

Harmonie Sint Caecilia uit Geulle heeft in Roermond het eerste bondsconcours van de Limburgse Bond van Muziekgezelschappen gewonnen. Dirigent Victor Vaessen leidde het orkest met muziek van de componisten Jef Penders en Roger Nixon in de eerste divisie naar 92,17 punten, goed voor een eerste prijs met lof der jury.

Lees verder ...

De Broederband op de Franse toer

Zaterdag 3 november houdt De Broederband in haar eigen verenigingsgebouw een heerlijke, gezellige en muzikale Franse avond: Vive la France! Onder het genot van du vin, du pain en du boursin worden u herkenbare Franse chansons ten gehore gebracht en waant u zich als op vakantie. Zo passeren er nummers van Jacques Brel, Edith Piaf, les Poppys en muziek van de Tour de France.

Lees verder ...

Bart Deckers volgt Fried Dobbelstein op in Mheer

Bart Deckers volgt Fried Dobbelstein op in Mheer

Bart Deckers is de opvolger van Fried Dobbelstein als dirigent van de Koninklijke Harmonie St. Cecilia Mheer. De 33-jarige Deckers dirigeert momenteel meerdere orkesten, onder andere het Limburgs Jeugdorkest. Op donderdag 17 januari 2019 geeft hij zijn eerste repetitie in Mheer.

Lees verder ...

Rondwandeling door de Efteling

Rondwandeling door de Efteling

Op vrijdag 26 oktober en zondag 28 oktober organiseert Harmonie Vlijt & Volharding een unieke muzikale rondwandeling door het grootste attractiepark van Nederland; de Efteling. Het concert wordt uitgevoerd in de grote zaal van CC Den Heuvel in Alphen. De onvergetelijke melodieën van het harmonieorkest worden ondersteund door filmbeelden van weleer, vertellingen en een aantal elfjes, carnaval-festival-klantjes en andere bekende personages uit de Efteling.

Lees verder ...
Agenda
Volledig overzicht ...
Adams
Buro Reprise