Play-inn Oranje: blazen, drummen en marcheren

Play-inn Oranje: blazen, drummen en marcheren

Speel je trompet, cornet, trombone, bas, slagwerk of (alt)hoorn, en heb je altijd al eens willen spelen in een marching band? Grijp je kans en meld je aan! Op zaterdagmiddag 27 januari organiseert de drumfanfare van c.m.v. Oranje Minnertsga een Play-inn in het eigen repetitielokaal, het Oranjehiem. Alle geïnteresseerde muzikanten hebben deze middag de kans om een keer mee te spelen met Oranje! Blazen, drummen en marcheren

Lees verder ...

Muziek verbindt

Het Winterswijkse Volksfeest had in augustus 2017 als muzikale gast het orkest Ghaqda Muzikali Vizitazzjoni van het eiland Gozo (Malta). Het orkest liep 2 dagen mee in de optocht rondom het bloemencorso. Als spontane tegenprestatie nodigde zij muziekvereniging Crescendo Ratum uit Winterswijk uit om eind november naar Gozo/ Gharb te komen.

Lees verder ...

Jong Euphonia scoort goed op eerste contest!

Jong Euphonia scoort goed op eerste contest!

Afgelopen zaterdag was de eerste wedstrijd van het winterguardseizoen van CGN (Colorguard Nederland) In Drachten liet Jong Euphonia aan de jury en het publiek hun show Rockabilly zien. Door het enthousiasme van de leden en het aanstekelijke muziekje kregen ze de hele zaal mee en de handjes op elkaar. De show werd door d ejury gewaardeerd met 69,2 punten wat ze een 5e plaats in de ompetietie oplevert. Om deze mooie score te verbeteren wordt er alweer hard getraind voor de volgende wedstrijd waar zij aan mee doen. Dit zal zijn op 10 maart in Leeuwarden.

Lees verder ...

Jubileum Brassband Utrecht met première

Op 3 maart viert Koninklijke Brassband Utrecht het 115-jarig jubileum met een groots concert in het Stefanus theater aan de Braziliedreef 2, Utrecht in samenwerking met een groot jubileumprojectkoor. Tijdens dit concert wordt o.a. de première uitgevoerd van het nieuwe stuk "Utrecht mijn Stad" een nieuwe compositie waarin opgenomen zijn het oude "Stedelied van Utrecht" dat op Koninginnedag in de 60-er jaren door honderden schoolkinderen op het Domplein werd gezongen, "Als ik boven op de Dom sta" en het nieuwe lied "Utrecht de mooiste stad van Nederland" en iedereen mag meezingen!

Lees verder ...

Muzikale start van het nieuwe jaar

Muzikale start van het nieuwe jaar

In een bomvolle Dorpskerk genoot het publiek afgelopen vrijdag van een prachtig muzikaal Nieuwjaarsconcert van de Harmonie Katwijk met geweldige solisten Marinda Kusters en Treeo Hout. In het voorprogramma zorgde het Aspirantenorkest, het leerlingenorkest van de Harmonie Katwijk onder leiding van Misha Sporck, voor een ontspannen en muzikale start van het concert. Het Grote Orkest onder leiding van Rob Balfoort nam het muzikale stokje over met het openingsstuk Nordic Fanfare and Hymn.

Lees verder ...
Agenda
Volledig overzicht ...
Adams
Buro Reprise