Nationale Online Solistenwedstrijd

298 deelnemers aan onlinewedstrijd

De inzendtermijn voor de Nationale Open Online Wedstrijd op de website van KNMO Klankwijzer is gesloten. In totaal zijn er 298 filmpjes ingestuurd. Bij de solisten/duo’s dingen 101 kandidaten mee naar de prijzen. Voor de categorie samenspeelfilms zijn 197 filmpjes ingestuurd. Er kan tot en met 26 juni gestemd worden.

KNMO Klankwijzer wilde met deze onlinewedstrijd muzikanten stimuleren om tijdens de coronacrisis muzikaal actief te blijven. In die opzet is de organisatie geslaagd. Uit zowel binnen- als buitenland kwamen inzendingen binnen.
Gekozen is voor de vorm van een publiekswedstrijd, maar de Olympische gedachte staat natuurlijk voorop. Het gaat in eerste instantie om het plezier in muziek maken. Dat ook de muziekbranche het initiatief toejuicht, blijkt uit de grote ondersteuning die we uit het bedrijfsleven mogen ontvangen in de vorm van het beschikbaar stellen van prijzen.

Een overzicht:
Buffet Crampon: vouchers van respectievelijk 1000 en 500 euro voor de aanschaf van een nieuw instrument;
Musik Meyer Benelux: een Hercules trolley met twaalf concertlessenaars ter waarde van 675 euro;
Zomercursus Woudschoten: gratis deelname aan de cursusweek in 2021, ter waarde van 625 euro;
Attelier Pfeiffer Rijswijk: voucher ter waarde van 50 euro;
Attelier Pfeiffer Rijswijk: Bremner oefendemper naar keuze
Adams Muziekcentrale Ittervoort: voucher ter waarde van 50 euro;
JT Music Veldhoven: 5 x lessenaar K&M model 100/5 in zwart ter waarde van 40 euro;
Yamaha Music Europe: online-workshop van een Yahama-artiest;
Fagotwinkel MuzieKarel Didam: fagotriet;
Eric Vloeimans: meespeelboeken Horn of Plenty deel 1 en deel 2.

Let op: Er zijn niet alleen prijzen voor de filmpjes met de meeste stemmen. We verloten ook een aantal prijzen onder alle deelnemers. Je hebt dus altijd kan om een prijs te winnen.

Bekijk de inzendingen

Hieronder een overzicht van alle inzendingen. Door erop te klikken kun je ze één voor één bekijken en krijg je de mogelijkheid om je stem uit te brengen.
Let op: per e-mailadres kun je maar één keer je stem uitbrengen op dezelfde deelnemer. Je kunt dus wel meerdere keren stemmen, maar slechts één keer op het hetzelfde filmpje.

(We gebruiken je e-mailadres uitsluitend voor de organisatie van de Nationale Online Solistenwedstrijd. Wij delen persoonlijke gegevens met geen enkele derde partij.)