Cabaret en muziek hand in hand in Oostelbeers

Cabaret en muziek hand in hand in Oostelbeers

Harmonie en slagwerkgroep De Vriendschap uit Oostelbeers geven in samenwerking met theatervereniging Keskenoate een speciaal cabaretconcert op zaterdag 16 april in ’t Dorpsplein, aanvang is 20.00 uur. De harmonie brengt highlights uit de bekende musical Cabaret en brengt een hommage aan het theater met het stuk Theatre Music van componist Philip Sparke. De groep The Next Generation van toneelvereniging Keskenoate zal onder begeleiding van de harmonie hun cabaretspel vertonen.

Lees verder ...

Leek in het teken van Top Brass Noord

Leek in het teken van Top Brass Noord

De naam Top Brass Noord is niet zomaar gekozen. De Nederlandse top van de brassbandwereld neemt op zaterdag 9 april deel aan dit unieke concert. De Provinciale Brassband Groningen, organisator van dit concert, is samen te beluisteren met Brassband De Bazuin Oenkerk en Brassband De Wâldsang uit Buitenpost.

Lees verder ...

Nice to Meet Music , We’ll Meet You (again)!

Nice to Meet Music , We’ll Meet You (again)!

Na het grote succes van vorig jaar wordt ook dit jaar het fanfare-orkestproject ‘Nice to Meet Music' georganiseerd. Van donderdag 5 tot en met zaterdag 7 mei vindt het orkestproject plaats ter promotie van de blaasmuziek. Het project geeft jonge muzikanten de kans op een ambitieuze en inspirerende wijze met elkaar te musiceren in de vorm van een fanfareorkest. De artistieke leiding is in handen van Arno Groeneveld en Arjan Dunning. Op zaterdag 7 mei zal het NM2-orkest drie concerten ten gehore brengen in Apeldoorn, Deventer en Zwolle.

Lees verder ...

Drumbands in Concert

Drumbands in Concert

Zaterdag 14 mei 2011 organiseert de drumband van Sint Caecilia uit Hoensbroek voor het tweede jaar op rij het 'Drumbands in Concert’. Op deze avond zullen een viertal drumbands hun kwaliteiten ten gehore brengen. Het concert vindt plaats in de muziekschool te Hoensbroek en start om 19.00 uur. De totale tijdsduur per vereniging is gesteld op 30 minuten. Entree is gratis!

Lees verder ...