Concordia Eefde verzorgde jubileumconcert in Duitsland

Concordia Eefde verzorgde jubileumconcert in Duitsland

Zaterdag 20 oktober jl. vierde het Stadttheater in Emmerich am Rhein haar 50-jarige bestaan met een jubileumconcert dat gegeven werd door het harmonieorkest van muziekverenging Concordia uit Eefde samen met het Ettens Mannenkoor. Voorafgaande aan het concert memoreerde Michael Rozendaal, directeur van het Stadttheater, aan de ontstaansgeschiedenis en het architectonisch unieke ontwerp van het gebouw.

Lees verder ...

Eendracht Baarlo wint tweede LBM-concours

Eendracht Baarlo wint tweede LBM-concours

Fanfare Eendracht uit Baarlo heeft gisteren in Roermond het tweede concours van de Limburgse Bond van Muziekgezelschappen gewonnen. Dirigent Bart Deckers leidde het orkest in de eerste divisie naar 91,50 punten. Daarmee legde de vereniging beslag op een eerste prijs met lof der jury.

Lees verder ...

Westfriesland Muziek Festival

In het weekend van 3 en 4 november gaat er weer gestreden worden om de bokaal van het Westfriesland Muziek Festival. Met 16 Westfriese verenigingen uit de HaFaBra-wereld is deze 43e editie goed gevuld. Zij worden gejureerd door een gerenommeerd jurylid, de heer Ton van der Kieft

Lees verder ...

Night at the theatre met Het Oisterwijks Orkest

Night at the theatre met Het Oisterwijks Orkest

Met een aaneenschakeling van highlights uit diverse theatervoorstellingen, films en musicals presenteert Het Oisterwijks Orkest (HOO) op zaterdag 3 november een wervelend muziekprogramma. In de entourage van de theaterzaal van Tiliander brengen de enthousiaste muzikanten van HOO een boeiende muzikale avond met een zeer gevarieerd repertoire.

Lees verder ...

De Goede Hoop viert 125-jarg jubileum

De Goede Hoop viert 125-jarg jubileum

De beste ideeën ontstaan in de kroeg. In het jaar 1893 was dit niet anders en hebben een aantal Eerselnaren (toen nog fanfare) De Goede Hoop opgericht. En nu viert de Eerselse muziekvereniging alweer haar 125-jarig bestaan. Na o.a. optredens op Play festival, een flashmob op de Eerselse markt en de verkoop van jubileumbier De Goede Hop, bereikt het jubileumjaar een hoogtepunt tijdens de "Tussen Goede Hoop en Vrees"-concerten op 3 en 4 november a.s. De herkenning zal groot zijn bij het horen van diverse spannende muziekstukken uit films en series. Denk hierbij aan The Godfather, Pirates of the Caribbean en Mission: Impossible.

Lees verder ...

Harmonie de Bazuin geeft een boekenconcert

Boeken verworden tot prachtige muziek. Zaterdag 3 november geeft Harmonie de Bazuin hun jaarlijkse najaarsconcert. De hele avond staat in het thema van boeken. U bent van harte welkom om te komen genieten van een avondvullend programma. Het concert begint om 20:00 uur en vindt plaats in de Dominicuskerk, Palestrinastraat 1, Utrecht. Entreekaarten kosten 7 euro en zijn te bestellen via www.bazuinutrecht.nl en te koop aan de deur.

Lees verder ...

Blaasmuziekspektakel in Heerenveen

Brassband Advendo organiseert zaterdag 10 november een Blaasmuziekspektakel in de Rinkelbom te Heerenveen waarbij een vernieuwde vorm van interactieve jurering plaatsvindt. De muziekverenigingen uit de gemeente Heerenveen spelen gezamenlijk als slotakkoord “Grutsk”.

Lees verder ...

Fort Fairytale en Winnubst Wondere Wereld

Fort Fairytale en Winnubst Wondere Wereld

Sprookjes komen op zaterdag 8 december opnieuw tot leven in Fort Kijkduin welke weer sfeervol wordt omgetoverd voor Fort Fairytale en Winnubst Wondere Wereld. De derde editie van dit veelbesproken festijn, wordt wederom een ware beleving. Een mix van oude en nieuwe sprookjes vormt het toneel voor Fort Fairytale. Wat dacht je van Sjakie en de chocoladefabriek en Belle en het Beest. En wie kent haar niet, het sterkste meisje van de hele wereld; Pipi Langkous. Zouden Elsa en Olaf ook aanwezig zijn?

Lees verder ...

Stesti festival 17 november 2018 in Boxmeer

Stesti festival 17 november 2018 in Boxmeer

Op het altijd goed bezochte en gezellige Stesti Festival zijn dit dit jaar Vinocanka en die Edelweiss Kapelle te gast. Stesti zal net als 2 jaar geleden weer samen met het prachtige zangduo Silvie Hodulikova en Vaclav Hodulik uit Zuid-Moravië optreden.

Lees verder ...

KRPH en Re-flax samen in muziekspektakel Autumn Proms

KRPH en Re-flax samen in muziekspektakel Autumn Proms

De Koninklijke Rotterdamse Post Harmonie (KRPH) en Vocal Popgroup Re-Flax uit Hendrik-Ido-Ambacht maken zich op voor twee theatershows in Schouwburg Kunstmin in Dordrecht. Met 140 muzikanten op het podium en een mooie muziekmix van klassiek, pop, rock en romantics belooft Autumn Proms een waar muziekspektakel te worden.

Lees verder ...