Wilhemina Posterholt presenteert Amazing Postert

Toegevoegd op: 01 april 2012
Wilhemina Posterholt presenteert Amazing Postert

Harmonie Wilhelmina gaat Posterholt en omstreken op zaterdag 14 april verbazen met een wel heel bijzonder concert: Amazing Postert. Eens geen ‘standaard’ promsconcert, maar een voorstelling waarbij het publiek een hoofdrol krijgt. Amazing is te lezen als ’n mee-zing-concert én als een verbazingwekkend mooi concert. Wat het publiek dan moet doen? Meezingen natuurlijk! Met behulp van de teksten die op grote schermen worden geprojecteerd, kan iedereen meedoen.

De muziek is honderd procent live! De harmonie treedt samen met de Limburgse groep Kartoesj (bekend van onder meer het LVK) op in Sporthal De Wiëe in Posterholt. Uiteraard worden de echte Kartoesj-krakers als ‘Tam-tam’ en ‘Dat zit bie ôs in de femilie’ gezongen samen met het 800-koppige publiek. Daarnaast brengen Geert Cremers en Guus Kitzen van Kartoesj ook - niet eerder vertoond! - enkele rocknummers samen met Wilhelmina.

Om flink te kunnen rocken, speelt een speciaal voor deze gelegenheid samengesteld combo mee met de harmonie. Debby Thebrath en Robin Schreurs, twee zangtalenten uit het eigen dorp, vertolken samen met Wilhelmina en het combo bijzondere nummers van onder andere U2 en Michael Bublé. Meer dan 25 nummers van pop tot rock en van licht klassiek tot Limburgstalig staan op de playlist in de tot concertzaal omgetoverde sporthal. De afterparty wordt verzorgd door de muzikanten van ‘t Halsbraekersbal en coverband Mr. Malfunktion.

Op zondag 15 april valt er nog meer te genieten tijdens een heus GROOT GALA VANNE BUUT. De top van de Limburgse buutteredners staat vanaf 14.00 uur op de bühne in de sporthal. Wie u kunt verwachten? Onder meer Fer Naus, Ger Frenken, Berry Knapen en Jan Reinders. De presentatie is in handen van niemand minder dan Peter Vaassen. Dat wordt gegarandeerd lachen!

Kaarten voor Amazing Postert kosten 12,50 euro in de voorverkoop (15 euro aan de kassa), entreebewijzen voor het Groot Gala vanne Buut kosten 11 euro. Verkrijgbaar bij Auto Bustin (Roermondseweg, Posterholt), Novy (Nieuw Holsterweg, Posterholt) en bij de leden van de harmonie. Ook via www.amazingpostert.nl zijn de kaarten te bestellen. Op deze website vindt u tevens meer informatie en leuke filmpjes!

Bron: Persbericht Wilhelmina Postwerholt