Erica Vogel levert fantastische prestatie

Toegevoegd op: 16 april 2012
Erica Vogel levert fantastische prestatie

Na eerdere kwalificatie heeft Erica Vogel zaterdag 14 april jl. aan de finale van het grootste en bekendste fluitconcours van West-Europa voor amateurfluitisten en conservatoriumstudenten, oftewel het Open Nationaal Fluitconcours 2012, meegedaan.

Met de muziekwerken ‘Passacaille’ van Louis Fleury en ‘Sonate’ van Geatano Donizetti heeft de 12 jarige Erica Vogel een knappe 2e plaats weten te behalen. Zij krijgt les van Jaoa Paulo Ramos Marta en werd begeleid door Suwita Siladjaja op vleugel.

Een dijk van een prestatie waar niet alleen vrienden en familie trots op zijn. Ook de van Limburg Stirum Korpsen uit Wezep zijn heel trots op zo’n talent als Erica binnen de vereniging. Zo is zij niet alleen een aanwinst voor de Jong van Limburg Stirum Band, maar ook voor de van Limburg Stirum Band. Erica schuift op de dinsdagavond ‘fluitend’ aan bij deze volwassen muzikanten en zij weet dan ook een fraai toontje mee te blazen. Erica, namens alle leden van je club, van harte gefeliciteerd met dit prachtige resultaat!  

Bron: Limburg Stirum Korpsen