Dubbelconcert KNA Lunteren & HKW Wamel

Toegevoegd op: 01 mei 2012
Dubbelconcert KNA Lunteren & HKW Wamel

In de avond van zaterdag 12 mei zullen Harmonie Koningin Wilhelmina uit Wamel en Fanfareorkest Kunst Na Arbeid uit Lunteren een dubbelconcert geven in Kulturhus D'n Dulper te Boven-Leeuwen.

Harmonie Koningin Wilhelmina presenteert een kenmerkend veelzijdig programma met werken als Roemeense Rapsodie Nr. 1 van Georges Enescu, La Fille Aux Cheveux de Lin van Debussy en Awayday van Adam Gorb. Voor KNA Lunteren is dit een speciaal concert; het is het laatste onder leiding van dirigent Wouter Iseger, die na vijf jaar directie afscheid neemt. Een gebeurtenis die niet ongemerkt voorbij zal gaan. De fanfare speelt o.a. Godspeed van Stephen Melillo en een orkestarrangement van Kyteman's Sorry.

Het concert begint om 20.00 uur in Kulturhus D'n Dulper aan de Pastoor Schoenmakersstraat 5 in Boven-Leeuwen. Toegangskaarten kosten € 7,50 en zijn verkrijgbaar aan de deur.

Diezelfde avond is Boven-Leeuwen het toneel van het hardloopevenement “De 8 van Boveneind”. Hoewel hierdoor het verkeer kan worden gehinderd, is de concertlokatie de gehele dag bereikbaar en zullen parkeerroutes met borden worden aangegeven.