Arti Alphen geeft Toekomstconcert en houdt Open Repetitie

Toegevoegd op: 05 juni 2017
Arti Alphen geeft Toekomstconcert en houdt Open Repetitie

Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst. Dus organiseert Harmonie Arti op 10 juni het Toekomstconcert waarbij alle onderdelen van de vereniging van zich laten horen, behalve de gevorderde harmonie Groot Arti. Jong Arti, Toetie! en de cursisten van Arti’s Muzikale Vorming verzorgen een eigen programma. Wie belangstelling heeft om bij Arti te komen spelen, kan op dinsdag 20 juni terecht op de Open Repetitie van de gehele vereniging.

Jong Arti speelt onder leiding van dirigent Dick Verhoef een gevarieerd programma. In dit orkest spelen muzikanten die minimaal drie jaar les hebben. Zij leren in dit orkest een breed repertoire spelen op een stevig niveau.

Beginnersensemble Toetie! geeft net beginnende muzikanten de kans om samen te leren spelen in een kleiner ensemble. Frank Ohm leidt de Toetie!-leden op in alle tips en trucs van de orkestmuzikant.
De cursisten van Arti’s Muzikale Vorming geven onder aanvoering van Evie-Janne van Noorel, een van hun docenten, hun eindpresentatie. Spelend en zingend laten zij horen wat zij in de twintig-delige cursus hebben geleerd.
Zowel Frank Ohm, student Schoolmuziek, als Evie-Janne van Noorel zijn zelf ooit bij Jong Arti begonnen, en vormen dus het levende bewijs hoe muzikanten zich bij Arti kunnen ontwikkelen.

Open repetitie
Tijdens de Open Repetitie bij alle onderdelen van Arti op dinsdag 20 juni kunnen belangstellenden meemaken hoe het er bij een orkest achter de schermen aan toe gaat. Muzikanten mogen meespelen, maar alleen kijken en luisteren kan ook. Wie met instrument en al wil komen, kan zich via een mailtje naar info@arti-alphen.nl opgeven. Bladmuziek en informatie wordt dan vooraf opgestuurd.

Toekomstconcert
Arti’s Toekomstconcert begint om 19.30 uur en duurt tot ongeveer 21.00 uur. De toegang is gratis, na afloop wordt er met de pet rondgegaan voor een bijdrage in de onkosten. De locatie is het Wellant College aan de Kalkovenweg 62 in Alphen a/d Rijn. Meer informatie over Arti is te vinden op www.arti-alphen.nl

Bron: persbericht Arti Alphen