Het HOV gaat een festival organiseren voor jeugdorkesten!

Toegevoegd op: 07 juni 2017

Het jeugdfestival is op zondag 19 november 2017. Je kunt je als orkest de hele dag vermaken op het festival. We verwachten dat je minimaal één dagdeel (ochtend/ middag) reserveert voor het festival.
Het festival start om 09.30 en is afgelopen om 16.00 uur.

Locatie:

Cultuurcampus Vleuterweide
Burchtpoort
3452 MD Vleuten

Hoe ziet het festival er uit?
Muzikaliteit, genieten van muziek maken én van de muziek die anderen maken gecombineerd met veel gezelligheid, dat kenmerkt het festival! Tijdens het festival krijgt elk jeugdorkest 30 minuten podiumtijd om zo te laten horen wat zij in huis hebben. Voor dit festival wordt speciaal een muziekstuk gecomponeerd. Dit stuk geldt als een verplicht werk voor alle orkesten. Het belooft een bijzonder stuk te worden, dat naast muzikaliteit ook vraagt om creativiteit van de muzikanten. Naast dit verplichte werk, kies je als orkest zelf de andere muziekstukken die je laat horen.
Alle muzikanten mogen de hele dag meedoen. We verwachten dat je als orkest in ieder geval één heel dagdeel deelneemt(ochtend: 09.30-12.30 of middag: 13.00 - 16.00). Naast de inspeeltijd (30 min) en podiumtijd (30 min) heeft het festival een randprogramma. Je kunt gaan luisteren naar één of meerdere andere orkesten, maar je kunt ook deelnemen aan één of meerdere workshops die worden georganiseerd. De workshops zijn gericht op samenwerken en muziek en zullen voor iedereen verrassend zijn.
Wie gaan er met de felbegeerde bekers naar huis? De prijsuitreiking is gesplitst in tweeën: aan het einde van de ochtend en aan het einde van de middag.

Kosten
De kosten voor het jeugdfestival zijn: €50,- per orkest + €3,- per muzikant. Als je bijvoorbeeld deelneemt met een orkest van 20 muzikanten betaal je: 50 + (3x 20) = €110,- Dit is de prijs voor een volledig verzorgd festival. Inbegrepen is:
• Een super gezellige en muzikale dag
• 1 muziekstuk, dat je ook na het festival mag hebben en uitvoeren
• Half uur podiumtijd
• Professionele jury die opbouwende feedback geeft
• Randprogramma: alle muzikanten kunnen minstens aan 1 workshop deelnemen
• Limonade, thee en wat lekkers voor de muzikanten

Aanmelden?
Klik hier om het aanmeldformulier voor jullie orkest in te vullen. Wees er snel bij, vol = vol. De plaatsing van orkesten geschiedt op volgorde van inschrijving. Binnen maximaal één week na het toesturen van het aanmeldformulier hoor je of jullie orkest geplaatst is.

Vragen?
Heb je nog vragen? Neem dan contact op Bianca, Harmen, Martien, Lysbeth of Laurien via jeugdcommissie@harmonieorkestvleuten.nl

Bron: persbericht Harmonieorkest Vleuten