La Harpe gaat ‘Groots’ met het Groots Velddriels Orkest 

Toegevoegd op: 07 juni 2017
La Harpe gaat ‘Groots’ met het Groots Velddriels Orkest 

Ter gelegenheid van het 125-jarig bestaan organiseert fanfare La Harpe in het weekend op vrijdag 30 juni, zaterdag 1 en zondag 2 juli een tal van muzikale activiteiten op het kerkplein in Velddriel. Op vrijdagavond 30 juni ontmoeten de verschillende muziekgezelschappen van Kerkdriel, Alem en Velddriel elkaar tijdens het befaamde VAK-concert. Een viertal verenigingen zullen vanaf 20.00 uur een modern concert verzorgen. Blaaskapel ‘Krak oe Noot’ uit Rossum staat voor de nodige muzikale afwisseling.

Het dak gaat eraf op zaterdagavond!

Zaterdagavond zal fanfare ‘Nut en Vermaak’ uit Overpelt (België) om 20.00 uur de aftrap verzorgen voor de grote feestavond. Omstreeks 21.15 uur gaat het dak eraf met bekende Coverband ClubSoda. Dit wordt een avond om nooit te vergeten met disco en dance. Covers van nu, gecombineerd met funky classics. Dit alles in een sfeervolle feesttent met terras op het kerkplein onder de toren.

Velddriel op z’n Groots met het ‘Groots Velddriels Orkest’
Op zondagmiddag 2 juli starten we om 12.00 uur met een receptie en lunch voor het hele dorp. Alle inwoners van Velddriel zijn hierbij van harte uitgenodigd om tijdens een muziekje aan te schuiven en de middag te beginnen met een heerlijke lunch.
Vervolgens zal fanfare La Harpe een miniconcert geven met spraakmakende muziek. Met het Groots Velddriels Orkest willen we het jubileumweekend ‘Groots’ afsluiten. De fanfare gaat samen met oud-leden, muziekliefhebbers, ouders-van en vrienden-van La Harpe een drietal muziekstukken spelen. En iedereen mag meedoen! Meld je aan via de website: www.laharpe.nl en dan gaan we beginnen!

125 jaar het muzikale hart van Velddriel
Fanfare La Harpe is met ruim 40 leden is een bloeiende vereniging en is aanwezig tijdens tal van evenementen en gebeurtenissen in Velddriel. Befaamd zijn inmiddels het Kerstconcert, het zomeravondconcert, maar ook de bloemenactie waarmee er kleur wordt gebracht in Velddriel. Muziek en plezier staan centraal en daarmee hopen we het nog vele jaren vol te houden. Kijk voor meer info op onze website of facebook en tot graag ziens tijdens ons jubileumweekend!

Bron: persbericht fanfare La Harpe