Rythm en swingfeest in Weert

Toegevoegd op: 09 juni 2017

Het leukste rythm & swingfeest van Weert barst los op zaterdag 17 juni om 20.00 uur in De Bosuil.
U wordt verrast door de vele klanken en mogelijkheden van het hedendaagse slagwerk. Het Percussion Ensemble Weert zal een origineel en verrassend scala aan slagwerkmuziek ten gehore brengen. Denk hierbij aan filmmuziek, moderne pop en rock, tot komische slapsticks. Speciaal voor dit optreden is de groep aangevuld met diverse solisten en gastmuzikanten om dit muziekspektakel nog grootser te maken! Na het concert zal Music Band “Dial 24” een spetterende afterparty verzorgen om de avond muzikaal af te sluiten.

Bio
Percusssion Ensemble Weert is een unieke samenvoeging van getalenteerde slagwerkers van de Stedelijke Harmonie St.-Antonius Weert en de Kerkelijke Harmonie St.-Joseph 1880. Inmiddels hebben ze samen al diverse concerten uitgevoerd in de wijde omtrek echter nog nooit in een setting zoals deze.
Music Band Dial24, ook uit Weert, is een graag geziene band in de regio. Ze maken van elk optreden een geweldig feest. Muzikale kwaliteit en plezier gaan hand in hand; ze swingen van dixieland naar pop en van latin naar filmmuziek.
Kom daarom op zaterdag 17 juni de grenzeloze wereld van dit moderne en entertainende Slagwerkensemble ontdekken!

Tickets
€ 5,00 te bestellen via percussionunited2017@gmail.com en bij de leden van het Percussion Ensemble Weert.

Bron: persbericht Percussion United