Open Repetitie bij Harmonie Arti Alphen

Toegevoegd op: 14 juni 2017
Open Repetitie bij Harmonie Arti Alphen

De Alphense harmonie Arti houdt dinsdag 20 juni een Open Repetitie voor belangstellenden die een kijkje achter de schermen willen nemen bij het beginnersensemble Toetie!, het opleidingsorkest Jong Arti of het gevorderde orkest Groot Arti. Belangstellenden zijn welkom in het Wellant College aan de Kalkovenweg 62 in Alphen aan den Rijn.

Open Repetitie

Tijdens de Open Repetitie op dinsdag 20 juni kunnen belangstellenden meemaken hoe het er bij een orkest achter de schermen aan toe gaat. Muzikanten mogen meespelen, maar alleen kijken en luisteren kan ook.
Van 19.00 tot 19.45 uur repeteert het beginnersensemble Toetie! onder leiding van Frank Ohm. Na ongeveer 6 maanden les kunnen leerlingen starten bij dit ensemble.
Van 18.45 tot ca 19.45 uur repeteert het opleidingsorkest Jong Arti onder leiding van Dick Verhoef. Jong Arti is een fanatiek orkest voor muzikanten die ongeveer 3 jaar les hebben. De muzikanten leren in dit orkest alles over samenspel en steeds lastiger partijen, maken kennis met allerlei muziekstijlen en geven regelmatig concerten.
Van 20.00 tot ca 22.15 uur repeteert het gevorderde orkest Groot Arti. In dit circa 50 mensen tellende orkest zitten ervaren muzikanten die een breed repertoire beheersen en ernaar streven dit op een hoog niveau te brengen.

Belangstellenden mogen meespelen, maar alleen kijken en luisteren kan ook. Wie met instrument en al wil komen, kan zich via een mailtje naar info@arti-alphen.nl opgeven. Bladmuziek en informatie wordt dan vooraf opgestuurd. Meer informatie over Arti en haar activiteiten is te vinden op www.arti-alphen.nl en te verkrijgen door een mailtje te sturen naar info@arti-alphen.nl.

Bron: persbericht Arti Alphen