Vrienden van Sebastianus vieren Kersenfeest in Gendt

Toegevoegd op: 15 juni 2017
Vrienden van Sebastianus vieren Kersenfeest in Gendt

Vrienden van St. Sebastianus uit Gendt vieren het Kersenfeest in Gendt op 23, 24 en 25 juni. Met als thema “Vrienden van Sebastianus Live” is dit hele weekend rijkelijk gekleurd met allerlei activiteiten. De vrijdagavond zal er weer een spectaculaire onthulling van het Kersentrio zijn. Zaterdag is er een kindermiddag, pubquiz en het concert “Vrienden van Sebastianus Live”. Zondag de nieuwe uniformen presentatie van St. Sebastianus en extra concert “Vrienden van Sebastianus Live”. Dit allemaal in en rondom Providentia.

Op vrijdagavond 23 juni om 20.00 uur wordt de grootste openluchtkroeg, van Gendt geopend. Deze vindt u aan de Dorpstraat tussen Providentia en Leemhof. Hiermee wordt de aftrap gegeven van het Kersenfeest 2017 met het thema 'Vrienden van Sebastianus Live'.

Kom gerust eerder om jezelf onder te dompelen in de knusse sfeer van de openluchtkroeg.
Op spectaculaire wijze presenteren wij u het Kersentrio en de ontvanger van de Zilveren Kers.

Zaterdagmiddag worden kinderen een ster tijdens de kindermiddag. Van 13.00 uur tot 16.00 uur repeteren kinderen om vervolgens ’s avonds mee te doen in het concert “Vrienden van Sebastianus Live”. Dat is toch gaaf! Aanmelden kan via opleiding@sebastianus.nl
Om 15.00 uur is er een Pubquiz in de kroeg bij Café De Klok in Gendt. Samen met je vrienden kun je deelnemen aan deze quiz. Weet je veel van Gendt? Doe deze quiz dan ook “Op zien Gendts…”.
Aanmelden kan via pubquiz@sebastianus.nl

Vele vrienden van Sebastianus hebben afgelopen maanden hard gewerkt en gerepeteerd voor de “Vrienden van Sebastianus Live” concerten op zaterdag- en zondagavond van dit Kersenfeest.
Kaarten zijn verkrijgbaar bij Bloemsierkunst De Gent, SOM Makelaars en Bruna in Gendt.

Zondag 25 juni presenteert St. Sebastianus ook hun nieuwe uniformen. Om 10.00 uur op het voorplein bij verzorgingshuis St. Jozef laat Jong St. Sebastianus, Show- en Marchingband St. Sebastianus en het Schuttersgilde St. Sebastianus voor de eerste keer zien aan de gemeenschap.

Houdt dit weekend vrij in uw agenda en kom ook? Meer info www.sebastianus.nl.

Bron: persbericht Sint Sebastianus Gendt