Afsluiting muzikaal jaar in kasteeltuinen Mheer

Toegevoegd op: 25 juni 2017
Afsluiting muzikaal jaar in kasteeltuinen Mheer

Op zondag 9 juli sluit de Koninklijke Harmonie St. Cecilia Mheer op een ongedwongen manier het muzikale jaar af. In de tuinen van kasteel Mheer wordt de vakantie ingeluid met muziek, een drankje en een hapje. Je hoeft geen lid van de harmonie te zijn om deel te nemen. Iedereen is welkom! Een unieke gelegenheid om weer eens in de prachtige tuinen van het kasteel te zijn.

Vanaf 11.00 uur speelt voor U ons opleidingsorkest Mherimba o.l.v. dirigent Marc Houben. Daarna neemt „Sjeng en vrun“, een trio rond accordeonist Sjeng Damen, het over. Sjeng is inmiddels in Mheer en omgeving algemeen bekend en we weten, dat hij met z‘n vrun zorgt voor gezellige muziek voor jong en oud. Hun enthousiasme werkt aanstekelijk en iedereen, die aanwezig is, zal dat beamen.

Dit mag U zeker niet missen!

Naast een editie van het thuiskienen en het uitreiken van „‘t zönneke“, een onderscheiding voor bijzondere verdiensten voor de harmonie in het afgelopen jaar, is er ook weer onze traditionele barbecue. Hier kan iedereen aan deelnemen zonder zich van te voren in te schrijven. U hoeft dus ook niet te koken thuis.

Alle reden om er eens een gezellige zondag van te maken, dus „Traampel op 9 juli ‘ns nao et kesjtiel i Mhaer“

U bent nogmaals van harte welkom. De toegang is gratis! Meer info: www.harmoniemheer.nl

Bron: persbericht Sint Caecilia Mheer