Concerten Clarinet Choir Weert in Openluchtmuseum Eynderhoof

Toegevoegd op: 28 juni 2017
Concerten Clarinet Choir Weert in Openluchtmuseum Eynderhoof

Als afsluiting van het schooljaar 2016-2017 zal Clarinet Choir Weert (CCW) twee optredens verzorgen op zondag 9 juli in het Openluchtmuseum Eynderhoof, Milderspaat 1 in Nederweert-Eind. Er worden twee concerten gegeven: van 13.30-14.30 uur en van 15.30-16.30 uur. Verder zijn er deze dag demonstraties van diverse ambachten: de werkzaamheden van de smid, houtbewerkers, vlechters en de houtzagers zijn allemaal te bewonderen. Het entreekaartje voor het museum Eynderhoof (volwassenen: € 6,00 p.p.; kinderen: € 2,50 p.p.) geeft eveneens toegang tot zowel de concerten als de demonstraties. Het museum is van 13.00 tot 17.00 uur geopend.

Al sinds de oprichting -in 1986- staat het CCW, het klarinetensemble van RICK Weert, onder leiding van klarinet- en saxofoondocent John van Peij. Het Clarinet Choir Weert speelt klassieke, jazzy, funky en poparrangementen -die specifiek voor klarinet geschreven zijn- en verzorgt meerdere keren per jaar optredens, voornamelijk in de regio, maar ook elders in Nederland en in het buitenland. Tevens worden er regelmatig optredens met andere muziekensembles of zangkoren georganiseerd.

De groep bestaat uit zo’n 20 klarinettisten en 2 slagwerkers -afkomstig uit zowel Noord-Brabant als Limburg- en kan altijd nieuwe leden gebruiken. Dus zou jij zelf ook graag in dit ensemble spelen? Kom gerust eens langs tijdens een repetitie en breng je klarinet mee! Er wordt elke zaterdag van 10.00 - 11.30 uur gerepeteerd bij RICK (Beekstraat 27, Weert), behalve in de schoolvakanties. Je kunt ook via het contactformulier op de site van te voren contact opnemen.

Verdere informatie: www.clarinetchoirweert.nl

Bron: persbericht Clarinet Choir