Jeugdleden Excelsior Ermelo slagen voor HaFaBra examens

Toegevoegd op: 10 juli 2017

Harmonieorkest Excelsior Ermelo bouwt continu aan haar toekomst en heeft een actieve en gezellige jeugdafdeling met een leerlingen- en een jeugdorkest! De (jeugd)leden van Harmonieorkest Excelsior Ermelo geven hier onder andere invulling aan door het volgen van muzieklessen en het afleggen van HaFaBra examens.

We zijn trots en blij met onze jeugd, want de volgende leden zijn geslaagd voor hun HaFaBra muziekdiploma:
• A-diploma; Eva van Dijk (klarinet), Hidde van Dijk (cornet), Tybee van den Roovaart (trompet) en Tijmen van Bentum (trompet)
• B-diploma; Femke den Uil (alt-sax), Dirk Staal (bugel)
• C-diploma; Estia de Wolf (alt-sax)
• D-diploma; Remco Holierhoek (melodisch slagwerk). Bovendien is Remco geslaagd voor zijn toelatingsexamen voor het conservatorium. Hij gaat hiermee een mooie muzikale toekomst tegemoet.
Met deze examenronde sluiten we dit seizoen af, na de zomervakantie start Excelsior Ermelo weer met de repetities voor het najaarsconceert, dat op 25 november wordt gegeven. De repetities voor de drie orkesten van Excelsior zijn vanaf 24 augustus 2017 elke donderdag in de Dialoog te Ermelo. Om 18.00 uur start het leerlingenorkest, om 18.30 uur ons jegdorkest en vanaf 19.45 het harmonieorkest.
Wilt u meespelen bij het leukste en gezelligste orkest van de Veluwe? Dat kan: er is voor elk instrument plaats, en in het leerlingen- en jeugdorkest kan iedereen altijd instromen. In het harmonieorkest hebben we vooral plaats voor klarinetten (alle varianten), fagot, (melodisch) slagwerk en euphonium. Neem vrijblijvend contact op (zie www.excelsiorermelo.nl) of kom eens vrijblijvend luisteren/meespelen. Ik hoop u na de zomer te ontmoeten!

Bron: persbericht Excelsior Ermelo