Open Dag Advendo Korpsen Sneek

Toegevoegd op: 23 augustus 2017
Open Dag Advendo Korpsen Sneek

Op zaterdag 2 september vanaf 09.30 uur staan de deuren van het Advendo gebouw aan de Korte Vreugde in Sneek wagenwijd open voor iedereen die wat meer wil weten of leren over de Advendo Korpsen Sneek. Tijdens deze Open Dag is een speciaal programma samengesteld om de jeugd en hun ouders uit Sneek & omstreken te laten zien hoe stoer en leuk het leven van een muzikant/danser(es) kan zijn bij de Advendo Korpsen in Sneek.

Wie de jeugd heeft heeft de toekomst ! Een cliché hoor ik u denken. Maar tijdens het afgelopen Wereld Muziek Concours (WMC) is wederom bevestigd dat dit ook daadwerkelijk ook klopt. Jong Advendo, met een gemiddelde leeftijd van 13,4 jaar, heeft het gepresteerd om met maarliefst twee WMC titels naar huis te komen. Een bijzondere prestatie waarmee een sportieve basis is gelegd waarop de vereniging verder kan bouwen. Maar een dergelijk succes komt niet vanzelf. Daarvoor hebben wij enthousiaste jongens en meisjes nodig die het leuk vinden om samen met elkaar van muziek en/of dans hun hobby te maken. De Advendo Open Dag zal in het teken staan van het op luchtige en inspirerende wijze kennis maken met de wereld van muziek en colorguard. Er is voor elk wat wils. Ook voor u als ouder want enthousiaste vrijwilligers kunnen wij altijd goed gebruiken.

Vanaf groep 2 kan je bij ons al starten met een leuk en inspirerend leertraject. Te beginnen bij de Superkids om vervolgens via onze interne AMV/ADV opleiding door te stromen naar de Music- en Showkids. In korte tijd maak jij deeluit van een muziekkorps waarvan de leden op jou te wachten om samen op straat te mogen optreden. Hoe leuk is dat?

Lijkt het jou wat om over een paar jaar met Jong Advendo mee te doen aan WMC of samen met Advendo en Armin van Buuren de Amsterdam Arena plat te spelen? Kom dan samen met vriendjes en/of vriendinnetjes op 2 september naar het Advendo gebouw en laat je verrassen door de wereld die Advendo heet.

Bron: persbericht Advendo Sneek