Oost Gelders Jeugdorkest speelt ‘Flashback’

Toegevoegd op: 14 september 2017
Oost Gelders Jeugdorkest speelt ‘Flashback’

Op zondag 8 oktober brengt het Oost Gelders Jeugdorkest (OGJO) onder leiding van dirigent Henk-Jan Heijnen het unieke jubileumconcert ‘Flashback’ in Sporthal de Sonders te Beltrum. Met deze tiende OGJO-editie bestaat het orkest 5 jaar en daarom zal dit feestelijke concert geheel in teken staan van het terugkijken op de mooie eerdere concerten en gemaakte herinneringen. Dit doen we samen met de deelnemers van toen en nu.

Het repertoire zal bestaan uit een door de deelnemers zelf gemaakte selectie van de beste muziek uit de eerdere edities. Denk hierbij aan nummers zoals Innuendo (Queen), Sorry (Kyteman) en How to Train Your Dragon (John Powell). Daarnaast zullen ook bekende artiesten uit eerdere edities opnieuw deelnemen zoals zanger Rutger de Vries, Maartje Waanders en haar zangleerlingen, zangeres Elles Tetelepta en dansers onder leiding van Tim Aafjes. Kortom: het belooft één groot feest te worden!

Oost Gelders Jeugdorkest
Het Oost Gelders Jeugdorkest is een uniek harmonieorkest op projectbasis dat enthousiaste jonge muzikanten in de leeftijd van 15 t/m 25 jaar de kans geeft mooie showconcerten te verzorgen. De muzikanten zijn afkomstig van zo’n 25 verschillende orkesten uit de regio. Na slechts een kennismakingsrepetitie en een repetitieweekend verzorgen zij een concert. Na negen succesvolle edities in Groenlo, Ulft, Dinxperlo en Winterswijk is het nu tijd voor de tiende OGJO-editie: ‘Flashback’!

Kaarten bestellen
Het concert Flashback vindt plaats op zondag 8 oktober om 14:30 uur in Sporthal de Sonders (Avesterweg 1, Beltrum). Kaarten zijn voor 17,50 euro (inclusief pauzedrankje en garderobe) verkrijgbaar via de website van OGJO: www.ogjo.nl. Voor jeugd t/m 14 jaar is er een gereduceerde entreeprijs van 7,50 euro per persoon.