Opera meets Musical

Toegevoegd op: 07 oktober 2017

De Koninklijke Philharmonie Bocholtz. Sopraan Fenna Ograjensek. Tenor Mario Ahlborn. Het Koninklijk Roermonds Mannenkoor. Én het Koninklijk Heerlens Mannenkoor St.-Pancratius. Ze komen allemaal samen in Opera meets Musical in een groots, gezamenlijk project van de beide koren en de philharmonie. De mooiste muziek uit opera en musical wordt voor u gespeeld en gezongen. De liefde van Tony en Maria herbeleven? Een voorproefje krijgen op Nederlands meest succesvolle musical? Verdi’s allermooiste aria’s voorgeschoteld krijgen? Op zondag 5 november bent u om 20.00 uur van harte welkom in het Parkstad Limburg Theater Heerlen om dit muzikale festijn te beleven.

Meeslepende Italiaanse belcanto en swingende musical schmaltz

Een grandioos repertoire dat het beste van beide werelden combineert, met aria’s en koorwerken uit de beroemde opera’s van Giuseppe Verdi en de mooiste highlights uit West Side Story en Soldaat van Oranje. Magische muziek! La Forza del Destino, La Traviata en Il Trovatore passeren allemaal de revue met de bekendste aria’s als La vergine degli angeli en Evviva beviam’. En als je het over musical hebt, dan heb je het natuurlijk over Leonard Bernsteins levenslustige West Side Story met zijn swingende meezingers. En de bekendste musical van vaderlandse bodem? Soldaat van Oranje natuurlijk, met de welbekende filmouverture van Rogier van Otterloo. Met een gesproken woord van onze ‘muzikale gids’ Toine Sporken bent u in voor een avondje uit in het theater, waar klassieke en moderne muziek samenkomen op de hoogste niveaus van blaas- en zangkunst.

Kaartverkoop
Opera meets Musical staat onder muzikale leiding van harmoniedirigent Matty Cilissen en koordirigent John Gerits. Het gezamenlijke concert vindt plaats op 5 november 2017, om 20.00 uur, in het Parkstad Limburg Theater te Heerlen. Kaartverkoop à €20,- aan de kassa, €17,50 in voorverkoop.
Eveneens zijn de kaarten in de voorverkoop verkrijgbaar bij:
Sigarenspeciaalzaak Jos Laval, Dr. Nolensstraat 25 te Bocholtz
Plus Tossings, Gasthof 2 te Bocholtz

Datum >> zondag 5 november 2017, 20.00 uur
Locatie >> Parkstad Limburg Theater Heerlen
Sopraan >> Fenna Ograjensek
Tenor >> Mario Ahlborn
Spreker >> Toine Sporken
Orkest >> Koninklijke Philharmonie Bocholtz, o.l.v. Matty Cilissen
Koren >> Koninklijk Roermonds Mannenkoor en Koninklijk Heerlens Mannenkoor St.-
Pancratius, beide o.l.v. John Gerits

Bron: persbericht Koninklijke Philharmonie Bocholtz