JA! Jeugdfanfare Altena organiseert Gala-concert

Toegevoegd op: 11 oktober 2017
JA! Jeugdfanfare Altena organiseert Gala-concert

JA! Jeugdfanfare Altena timmert aan de weg. Na de geweldige flashmob waarmee de originaliteitsprijs van de Rabobank Clubkas Campagne werd gewonnen en de optredens op slot Loevestein in juni, zijn zij in september gestart met de voorbereidingen voor hun verrassend vernieuwend galaconcert. Dit concert, door JA! zelf georganiseerd, wordt een anders-dan-anders concert; een galaconcert van-en-door-een-jeugdorkest! Je moet erbij zijn geweest om erover mee te kunnen praten.

De muzikanten van JA! Jeugdfanfare Altena nodigen u van harte uit dit galaconcert bij te wonen. Het concert is op zaterdag 9 december 2017 in ’t Uivernest in Hank en begint om 20.00 uur.

De entreeprijs is € 5,- p.p. CJP-houders krijgen 50% korting en kunnen dit concert wellicht gebruiken voor het vak CKV (in overleg met de CKV-docent).

Wilt u nu al verzekerd zijn van een entreebewijs? Mail dan naar: jeugdfanfarealtena@hotmail.com. U ontvangt een mail ter bevestiging en met informatie over de betaling ervan. Na betaling zorgt JA! ervoor dat u de kaartjes thuisbezorgd krijgt.

Er is ook een VIP-arrangement. Misschien een leuk sinterklaascadeau? Mail JA! voor meer informatie hierover.

Bron: persbericht Altena