Najaarsconcerten NS Harmonieorkest

Toegevoegd op: 11 oktober 2017

De najaarsconcerten van het NS Harmonieorkest van dit jaar zijn de eerste onder leiding van de nieuwe dirigent Jaak Notebaert. Hij heft de laatste maanden hard met het orkest gewerkt om weer een prachtig concert neer te zetten. Dit jaar een concert dat geheel verzorgd wordt met eigen leden. Geen ingehuurde band of zanger, maar wel solisten uit onze eigen gelderen.

Yale Folkertsma zal op dwarsfluit soleren in Rhapsody for flute, en Yorick de Swart speelt de solopartij op zijn euphonium in The Green Hill, vol mooie lyrische melodieën, virtuoze loopjes en kleurrijke tutti's die elkaar afwisselen. Daarnaast brengt het orkest een breed programma variërend van Klezmer Karnival tot Armeense dansen, van Cry of the Falcon, een compositie waarin Kevin Houben geïnspireerd door mythologische gegevens het thema gerechtigheid belicht tot de miniatuursuite Madurodam die in acht korte deeltjes een muzikale impressie biedt van Nederlands kleinste stadje, en nog veel meer prachtige muziek. Kortom, een concert om niet te missen.
De Najaarsconcerten vinden plaats op zaterdagavond 18 november (aanvang 19:30 uur) en zondagmiddag 19 november (aanvang 14:30 uur) in theater De Kom in Nieuwegein. Dit theater in het midden van het land is behalve per auto ook prima bereikbaar met het openbaar vervoer. Vanaf Utrecht Centraal rijden sneltrams naar Nieuwegein die om de hoek van het theater stoppen.
Kaarten zijn gratis en te bestellen door een e-mail te sturen naar info@nsharmonie.nl of door gebruik te maken van het bestelformulier dat u op www.nsharmonie.nl vindt.

U komt toch ook?
NS Harmonieorkest, misschien wel het leukste orkest van Nederland.

Bron: persbericht NS Harmonieorkest