The Young Ones met regionale gasten in de Halle

Toegevoegd op: 25 oktober 2017

Op zaterdag 25 november staan The Young Ones na een aantal jaren van afwezigheid weer op de bühne van De Halle in Axel. Diverse keren werd de organisatie aangesproken om eens een optreden te verzorgen met talenten uit de streek. Zoveel reacties hadden The Young Ones niet verwacht na de oproep in de kranten. Inmiddels is er een wachtlijst aangelegd voor een volgende gelegenheid!

De repetities zijn begonnen met de verschillende solisten en de zangkwaliteiten zijn erg goed. De leeftijden van de gasten variëren van 19 tot bijna 70 jaar. Wat een heel leuk feit is, is dat er van de 10 solisten een vijftal nog nooit van The Young Ones gehoord had en gewoon op de oproep in de krant gereageerd heeft. Heel verrast waren ze toen ze kwamen repeteren en geen groepje van een man of 7 aantroffen maar een compleet orkest. Zo zie je maar, na bijna 30 jaar aan de weg timmeren met artiesten uit Binnen- en Buitenland, zijn er nog steeds mensen die ons orkest nog nooit gezien of gehoord hebben op radio, tv, affiche of de kranten. Voor ons leuk dat we weer nieuwe mensen bereikt hebben, die hopelijk net als u ook fan zijn van ons orkest.

Naast deze enthousiaste solisten hebben we natuurlijk ook publiek nodig om deze super gevarieerde avond te bezoeken. The Young Ones hebben weer een groot aantal nieuwe nummers op het programma van The Jackson Five tot Ray Charles en natuurlijk Gloria Estefan (De nieuwe musical hit in Nederland)

Onze solisten deze avond zingen nummers zoals My Way van Frank Sinatra, Heaven van Do, I'm Walking on Sunshine van Katrina & the Waves, de Zee vanTrijntje Oosterhuis enz. enz.
De kaartverkoop is inmiddels gestart voor slechts 10 euro bent u verzekerd van een zeer leuke avond uit!

Kaarten voor deze avond zijn te koop: www.the–young-ones.com of telefonisch bij de Halle 0115-562140

Bron: persbericht The Young Ones