Film kijken met live muziek? Wilhelmina doet het!

Toegevoegd op: 25 oktober 2017
Film kijken met live muziek? Wilhelmina doet het!

Op zaterdag 4 november as houdt Harmonie Wilhelmina haar inmiddels traditionele themaconcert. Naast de succesvolle thema’s als “Muziek en Dans”, samen musiceren met Pearl of Beppie en niet te vergeten de Maestro dirigentenwedstrijd, is dit jaar geheel in het teken van de film(muziek). Het thema is “A night at the movies”. U kijkt naar film en het orkest speelt de muziek erbij.

Het Paenhuys in Riemst wordt omgetoverd tot een heuse filmzaal. Als in een echte bioscoopzaal zullen filmbeelden worden getoond. Ook verrast harmonie Wilhelmina het publiek met enkele gastoptredens, waaronder jong talent vioolspeler Enzo Kok en zangeres Mirjam Erkens.

Natuurlijk zal het orkest onder leiding van Ghislain Bellefroid muziek spelen van de bekende filmcomponist John Williams en ook enkele ‘golden oldies’ zullen de revue passeren en mogen op deze avond niet ontbreken.
Net als vorig jaar zal ook de percussiegroep onder leiding van Ad Triepels haar opwachting maken. Zij staan dan aan de vooravond van het concours 2 weken later in november en zullen hun spectaculaire werk “Piet Hein” ten gehore brengen!

De hele avond wordt een lust voor oor én oog! Zorg dat u er bij bent!

Kaarten kosten €12,50 per persoon. De kaarten zijn verkrijgbaar bij Cafe Zaal Aajd Vroenhoven (Tongerseweg 400), bij bloemist Maravilha in Wolder (Mgr Vranckenplein) of via themaconcert@harmoniewilhelmina.nl.

Locatie:
Deze unieke belevenis vindt plaats in een prachtig aangeklede zaal, ’t Paenhuys te Riemst, op zaterdag 4 november as. Aanvang 19.30u.

Bron: persbericht Wilhelmina Wolder