Stars & Stripes concert fanfare St. Cecilia

Toegevoegd op: 25 oktober 2017
Stars & Stripes concert fanfare St. Cecilia

Jammer! Het is Arjen Lubach niet gelukt om Nederland Second Best te laten scoren op de ranking list van Donald Trump. Fanfare St. Cecilia uit Ubachsberg gaat zondag 19 november een tweede poging wagen. Dit keer niet met een grappig filmpje, maar met een swingend concert American Style in de Kloosterbibliotheek van Wittem.

Op het programma staan wereldberoemde evergreens van o.a. componisten als George Gershwin, Leonard Bernstein, Glenn Miller en Irving Berlin. De vocale nummers, waaronder Summertime, Porgy & Bess en Strike Up The Band, worden ingevuld door de bekende zangeres en presentatrice Dyanne Sleijpen. Dyanne neemt trouwens ook de presentatie van de show voor haar rekening.

De titel van het Amerikaans concert is – hoe kan het ook anders – Stars & Stripes. The show begins zondag 19 november om 15:00 uur in de sfeervolle Kloosterbibliotheek Wittem, Wittemer Allee 32 in Wittem. De entree is gratis.

Wilt u een zondagmiddag heerlijk wegsluimeren in een sfeer van eindeloze landschappen, spectaculaire vergezichten en onvergetelijke melodieën? Dan bent u van harte welkom. It will be great, huge and absolutely fantastic! Uiteraard wordt Stars & Stripes ook gefilmd en via YouTube aangeboden aan de machtigste man van de wereld: Make Ubachsberg Second!
Voor meer info: www.fanfareubachsberg.nl of Facebook.

Bron: persbericht Sint Cecilia Ubachsberg