Swingend optreden van DJ Gerard Ekdom en Excelsior Papendrecht op 28 oktober

Toegevoegd op: 25 oktober 2017
Swingend optreden van DJ Gerard Ekdom en Excelsior Papendrecht op 28 oktober

Op zaterdagavond 28 oktober as. is DJ Gerard Ekdom in Theater De Willem in Papendrecht om een swingend vervolg te geven aan het concert van Excelsior Papendrecht. Een uniek en avondvullend programma boordevol herkenbare melodieën; nostalgie en hedendaagse muziek gaan hand in hand in een non-stop programma.

Het orkest van Excelsior Papendrecht trakteert de luisteraars op een selectie uit de Top 2000, met medewerking van de Papendrechtse zangeres Kimberley, zanger Arjen van de Merwe en singer/songwriter Francesco Daniel. Aansluitend zal Gerard Ekdom, bekend als presentator en DJ van o.a. het Glazen Huis van 3FM Serious Request, een swingende after-party verzorgen. In de arena van het theater is gelegenheid om te swingen en tijdens de after-party zullen de bar en foyer geopend zijn voor een drankje.

Er zijn alleen nog staanplaatsen beschikbaar, te reserveren bij Theater De Willem, via www.theaterdewillem.nl of telefonisch via 078- 615 82 26 (maandag t/m vrijdag van 13.30 tot 17.00 uur). De entree bedraagt Euro 20,- p.p., aanvang 20.15 uur.

Bron: persbericht Excelsior Papendrecht