Najaarsconcert Flevo Brass

Toegevoegd op: 25 oktober 2017
Najaarsconcert Flevo Brass

De verbinding tussen polder en zee, tussen muziekverenigingen, tussen mensen die houden van muziek: dat is het thema van het najaarsconcert van Flevo Brass. Op zaterdag 4 november verzorgt de Emmeloordse brassband met medewerking van MFO uit Luttelgeest een avondvullend programma. Het wordt weer een afwisselend programma met klassieke en meer eigentijdse blaasmuziek. Het thema - connecties, verbinding – past goed bij Flevo Brass.

De vereniging zoekt zowel op het podium als achter de schermen actief de samenwerking met andere muziekverenigingen. Zo componeerde dirigent Geert Jan Kroon het finalestuk van de blaasestafette. Vier muziekverenigingen speelden samen ‘From the Sea’ ter gelegenheid van de afsluiting van de culturele evenementen rond de viering 75 jaar droog. Dit spectaculaire muziekstuk komt opnieuw aan bod tijdens het concert ‘Connections’; dit keer gespeeld door Flevo Brass en MFO.
Iedereen is welkom het concert bij te wonen op zaterdag 4 november om 20:00 uur in De Ontmoeting, Europalaan 42 in Emmeloord. Entree: € 7,50 per persoon. Kinderen tot 12 jaar mogen gratis mee.

Bron: persbericht Flevo Brass