Carlo van der Meijden presenteert Gala-concert JA!

Toegevoegd op: 01 november 2017
Carlo van der Meijden presenteert Gala-concert JA!

JA! Jeugdfanfare Altena timmert aan de weg. In september zijn zij gestart met de voorbereidingen voor hun verrassend vernieuwend galaconcert. ‘Je moet erbij zijn geweest om erover mee te kunnen praten’, zo vertelt Carlo van der Meijden enthousiast. Carlo, al jarenlang tamboer bij Showkorps Wilhelmina in Sleeuwijk, ging in september vorig jaar een kijkje nemen bij de allereerste repetitie van JA! en is ondertussen niet meer weg te denken bij dit orkest: slagwerker, basgitarist, trombonist én arrangeur van diverse stukken voor JA!.

‘Toen het bestuur van JA! het idee had om een galaconcert te organiseren, borrelden er bij mij allerlei ideeën naar boven hoe dit concert er uit moet zien. Nadat ik deze ideeën met het bestuur had gedeeld, vroegen zij mij in de organisatie van dit concert en of ik de presentatie ervan wilde doen. Dat presenteren wordt mijn vuurdoop, maar ik heb er wel ontzettend veel zin in.’ Carlo is een druk baasje en doet in zijn ‘vrije tijd’ de opleiding Facility Management met de minor Eventmanagement. ‘Daar leer ik natuurlijk heel veel over het organiseren van evenementen. Daarom is dit ook zo leuk om te doen: het geleerde in de praktijk brengen! Dit galaconcert wordt een anders-dan-anders concert; een galaconcert van-en-door-een-jeugdorkest. Met die insteek hebben we het programma samengesteld en ook het randgebeuren ingevuld.’

Het galaconcert is op zaterdag 9 december 2017 in ’t Uivernest in Hank en begint om 20.00 uur. De entreeprijs is € 5,- p.p. CJP-houders krijgen 50% korting en kunnen dit concert wellicht gebruiken voor het vak CKV (in overleg met de CKV-docent). Wilt u nu al verzekerd zijn van een entreebewijs? Mail dan naar: jeugdfanfarealtena@hotmail.com. U ontvangt een mail ter bevestiging en met informatie over de betaling ervan. Na betaling zorgt JA! ervoor dat u de kaartjes thuisbezorgd krijgt.

JA! heeft ook een leuk VIP-arrangement samengesteld voor bijvoorbeeld uw familie, vrienden, personeel, relaties of als Sinterklaascadeau. Zo’n arrangement kost € 75,- per stuk en bevat naast het entreebewijs voor 6 personen: een glas bubbels bij binnenkomst, premium zitplekken met het allerbeste zicht op het podium, drankjes in de pauze en een ontmoeting met de muzikanten. Geïnteresseerd in zo’n arrangement? Mail dan naar jeugdfanfarealtena@hotmail.com. De organisatie zal dan met u contact op zal nemen.

Bron: persbericht Jeugdfanfare Altena