Let Me Entertain You: gezamenlijk najaarsconcert van Harmonie Aurora en Harmonie de Bazuin

Toegevoegd op: 01 november 2017

Zaterdag 4 november om 20.00 uur geven Harmonie Aurora uit Driebergen en Harmonie de Bazuin uit Utrecht een gezamenlijk najaarsconcert met als thema ‘Let Me Entertain You’. U bent van harte welkom om te komen genieten van meer dan honderd muzikanten die samen spelen. De twee orkesten spelen hun eigen stukken en sluiten de avond op een spetterende manier met elkaar af. Het concert vindt plaats in ZIMIHC Theater Stefanus aan de Braziliëdreef 2 in Utrecht en de toegang is 6,50 euro (kinderen tot 12 jaar en U-PAS-houders 3,50 euro).

Harmonie Aurora zal deze avond openen. U zult onder andere ‘Silence and I’ horen, een schitterend popnummer van The Alan Parsons Project. Ook spelen ze een Selectie uit Porgy and Bess van de beroemde componist George Gershwin. Harmonie de Bazuin zal u tijdens het concert bekende melodieën laten horen in ‘Disney at the Movies’. Ook kunt u meeswingen tijdens de ‘Glenn Miller Medley’.
Beide muziekvereneningingen bestaan uit volwassen muzikanten, jongeren en kinderen die muziekonderwijs volgen. Muziekvereniging Aurora is een actieve harmonie uit Driebergen-Rijsenburg, waarbij de muzikanten zijn verdeeld over een harmonieorkest, een opstaporkest, een slagwerkgroep en een dweilband. Het harmonieorkest staat onder leiding van Hans Boom.
Utrechtse Muziekvereniging De Bazuin is de oudste harmonievereniging in de stad Utrecht en is in 1920 opgericht. Momenteel spelen er zo’n 90 leden, verdeeld over een harmonieorkest, een beginnersorkest, een opleidingsorkest en een tamboerkorps. Het harmonieorkest wordt gedirigeerd door Joost Visser.
Bij beide orkesten staat naast muzikaliteit ook gezelligheid hoog in het vaandel. Niet voor niets is het thema van het concert ‘Let Me Entertain You’. Geniet en zing mee met Lady Gaga, Gloria Estefan en de uitsmijter van Robbie Williams.