Symfonisch Orkest Drunen biedt podium aan talent

Toegevoegd op: 12 november 2017
Symfonisch Orkest Drunen biedt podium aan talent

Op zaterdag 9 december opent De Mads in Waalwijk haar deuren voor The Choice of Memories & Dreams. Tijdens The Choice zullen 25 artiesten auditie doen voor Memories & Dreams 2018, een groots muziekspektakel waarbij honderden musici zich belangeloos inzetten voor het goede doel, het Liliane Fonds. Het geheel is een initiatief van Symfonisch Blaasorkest Drunen.

The Choice

Een vakjury heeft afgelopen zomer een eerste auditieronde gehouden en hierbij 25 artiesten gekozen. Deze
25 artiesten zullen tijdens The Choice of Memories & Dreams op 9 december opnieuw auditie doen door een zelfgekozen nummer te zingen samen met een liveband. Het publiek mag tijdens deze avond stemmen op de beste artiest. De 15 artiesten met de meeste stemmen zullen schitteren tijdens Memories & Dreams 2018.

Memories & Dreams 2018
Symfonisch Blaasorkest Drunen organiseert van 14 t/m 17 november 2018 de derde editie van Memories & Dreams. Tijdens vier concertavonden zetten honderden musici, tientallen jonge toptalenten, dansers en professionele artiesten zich belangeloos in ten bate van het goede doel. Voorgaande edities werd gekozen voor Inloophuis Toon en Villa Pardoes. Deze editie is het goede doel het Liliane Fonds.

Liliane Fonds
De droom van het Liliane Fonds is een wereld waarin kinderen met een handicap gelijkwaardig en zo volledig mogelijk meedoen - thuis en in hun gemeenschap - en waarin hun leven de hoogst haalbare kwaliteit heeft. De opbrengsten gaan naar kinderen met een handicap in India. Vaak worden deze kinderen niet geaccepteerd ten gevolge van bijgeloof en het kastesysteem, zijn ze niet welkom op school en willen familie en dorpsgenoten meestal niets met hen te maken hebben. Het Liliane Fonds zorgt, samen met partnerorganisaties in India, dat deze kinderen een kans krijgen en er gewoon bij mogen horen.

Het publiek kan de beste artiest voor Memories & Dreams 2018 kiezen op 9 december tijdens The Choice.
Voor kaarten (voorverkoop €7,50, aan de deur € 10,-) en meer informatie kunt u terecht op www.memoriesanddreams.nl.