Najaarsconcert Harmonieorkest Excelsior Ermelo

Toegevoegd op: 15 november 2017

Het najaarsconcert van Excelsior Ermelo op 25 november 2017 kenmerkt zich door twee bijzondere eigenschappen: alle orkesten die de vereniging rijk is komen aan bod, en in de pauze wordt traditiegetrouw een loterij georganiseerd waarbij leuke prijzen te winnen zijn. Deze combinatie maakt het najaarsconcert van Excelsior Ermelo een leuke, ontspannende avond die bovendien aansprekend is voor jong en oud.

Hoewel de hoofdmoot van de avond ingevuld zal worden door het concertorkest, zet ook de jeugd haar beste beentje voor. Ook worden enkele stukken met de gehele bezetting ten gehore gebracht. Excelsior Ermelo zal op dit najaarsconcert een afwisselend menu opdienen met als thema film en musical. Van het indrukwekkende Miss Saigon tot Soldaat van Oranje. Uiteraard ontbreekt ook Disney niet, zodat het programma voor iedereen aansprekend is.
Naast de reguliere loterij met leuke en waardevolle prijzen, is er dit jaar ook een speciale loterij met superhoofdprijzen! U kunt voor aanvang van het concert én in de pauze hiervoor de lootjes kopen. Voor deze extra loterij zijn er beperkt lootjes te koop, dus wees er snel bij!
De superhoofdprijs is een donzen dekbed met twee bijpassende donzen kussens ter waarde van € 1250, beschikbaar gesteld door Ducky Dons. De tweede prijs is een overnachting voor twee personen inclusief ontbijt in Hotel Stakenberg. U overnacht in de romantische bruidskamer inclusief bubbelbad! De derde prijs is een prachtig houtsnijwerk van Tommy Carving.
Graag tot ziens op 25 november! De aanvang van het concert is om 20.00 uur, de zaal is open vanaf 19.30. U kunt de toegangskaarten bestellen op http://www.theaterdialoogermelo.nl/12.html, of kopen bij de theaterkassa van de Dialoog. De toegang is €8,- (inclusief pauzedrankje), kinderen tot 12 jaar mogen voor €4,- naar binnen.
Adres: Theater de Dialoog, Raadhuisplein 4, Ermelo.

Bron: persbericht Excelsior Ermelo