JA! uitgenodigd voor musical Altena College

Toegevoegd op: 19 november 2017
JA! uitgenodigd voor musical Altena College

Dat JA! Jeugdfanfare Altena aan de weg timmert, is ook de docenten op het Altena College opgevallen. Elk jaar organiseren zij een speciale kerstuitvoering met hun leerlingen. Voor de versie van 2017 hebben zij een musical geschreven met een échte kersthit. Om deze kersthit nog meer luister bij te zetten, hebben zij JA! Jeugdfanfare Altena gevraagd hieraan mee te werken. Zaterdag 4 november vonden de muziekopnames op het Altena College plaats voor de leerlingen, afgelopen zaterdag werden de opnames gemaakt voor het muzikale deel dat JA! aan deze kersthit bijdraagt. Muziekdocent Joshua Feijen reageerde enthousiast: ‘Je hebt in je hoofd wat het moet gaan worden. Vorige week kreeg alles al wat contour, maar nu met de fanfare erbij wordt de vorm scherp. Vooral de buisklokken, de sleigh bells en het klokkenspel maken het af! Ik ben erg benieuwd naar het gemonteerde eindresultaat.’

Direct na de afronding van deze muziekopname vervolgde JA! hun repetitie met de voorbereidingen op hun eigen galaconcert. Dit galaconcert is op zaterdag 9 december 2017 in ’t Uivernest in Hank en begint om 20.00 uur. De entreeprijs is € 5,- p.p. CJP-houders krijgen 50% korting en kunnen dit concert wellicht gebruiken voor het vak CKV (in overleg met de CKV-docent). Wilt u nu al verzekerd zijn van een entreebewijs? Mail dan naar: jeugdfanfarealtena@hotmail.com. U ontvangt een mail ter bevestiging en met informatie over de betaling ervan. Na betaling zorgt JA! ervoor dat u de kaartjes thuisbezorgd krijgt.

JA! heeft ook een leuk VIP-arrangement samengesteld voor bijvoorbeeld uw familie, vrienden, personeel, relaties of als Sinterklaascadeau. Zo’n arrangement kost € 75,- per stuk en bevat naast het entreebewijs voor 6 personen: een glas bubbels bij binnenkomst, premium zitplekken met het allerbeste zicht op het podium, drankjes in de pauze en een ontmoeting met de muzikanten. Geïnteresseerd in zo’n arrangement? Mail dan naar jeugdfanfarealtena@hotmail.com. De organisatie zal dan met u contact op zal nemen.

Bron: persbericht Altena