Frisse jaren 60 muziek van nu

Toegevoegd op: 23 november 2017

De Hoornse Brassband trakteert u op zaterdag avond 9 december 2017 20.00 uur op frisse, lichte muziek uit de jaren 60.
Kent U uw klassiekers? Nou, dat treft.....de Hoornse Brassband ook. Mocht u ze even kwijt zijn, dan geeft dat niet, want wij halen de herinneringen zo weer naar boven.

De Hoornse Brassband staat te swingen van ongeduld om te laten horen hoe de hits van toen, nu zouden klinken.

Afgestoft en opgefrist met misschien wel een zangeres die de kers op de spreekwoordelijke muzikale taart zal zijn.
Onder de klassieke nummers die u kunt horen: Feeling Good van Michael Buble, u niet onbekend, en I Feel Good van James Brown.
Hedendaagse klassiekers als Take Five, een bijzonder 5 kwarts swinger en Unsquare Dance, de aanrader om thuis de danspasjes voor op te zoeken (Dave Brubeck). Een 7 kwarts maatsoort waarbij u op YouTube kunt u zien hoe je hier op kunt dansen. U bent uitgenodigd op de dansvloer in Huis Verloren. De entree bedraagt slechts € 7,50.

De Brassband geeft een feestje en u wordt van harte uitgenodigd om mee te swingen en te dansen.

Bent u zelf muzikaal en zou u willen mee spelen, bezoekt u dan op maandag avond vanaf 19.30 uur een repetitie avond in muziek gebouw De Notenkraker aan de Achterstraat 43 in Hoorn.
Bent u ook nog in het bezit van een een instrument, neemt u dat gelijk mee. Niet in het bezit van een instrument? Geen nood, wij hebben er één voor u in bruikleen. Even een mail sturen naar secretariaat@hoornsebrassband.nl. Wilt u meer informatie over de Hoornse Brassband kijk dan op de site www.hoornsebrassband.nl, daar vindt u veel informatie en andere contact gegevens van de bestuursleden.

Bron: persbericht Hoornse Brassband