Crescendo is 3 jubilarissen rijker

Toegevoegd op: 29 november 2017
Crescendo is 3 jubilarissen rijker

Zaterdagavond 18 november was ‘t Dorpshuus het decor voor een schitterend najaarsconcert van CMV Crescendo IJzerlo. Samen muziek maken staat eigenlijk al het hele jaar centraal voor Crescendo. Zo zijn er dit jaar al enkele gezamenlijk concerten georganiseerd. Vanavond werd dit nog eens extra benadrukt. Het fanfareorkest en jeugdorkest o.l.v. Gerald Roerdinkholder en de slagwerkgroep o.l.v. Fred Gaasbeek waren voor de pauze apart van elkaar te horen. Prachtige concertmuziek werd afgewisseld met vrolijke nummers.

Met de huldiging van drie muzikanten kreeg de avond een extra feestelijk tintje. Jan Kämink voor zijn 50 jarig lidmaatschap en Geert Korten en Dick Wensink voor hun 40 jarig lidmaatschap. Alle drie trouwe en betrokken leden die geruime tijd verschillende functies in het bestuur of de muziekcommissie hebben bekleed.

Met drie jubilarissen rijker vervolgende Crescendo gezamenlijk haar concert. De fanfare, het jeugdorkest en de slagwerkgroep waren allen gezamenlijk te horen in één groot orkest. Als knallende afsluiting werd er popmuziek gespeeld, speciaal gearrangeerd voor fanfare samen met slagwerkgroep. Na afloop werd er door muziekanten en publiek nog gezellig nagepraat in de bar van ’t Dorpshuus.

Bron: persbericht Crescendo IJzerlo