Swinging Xmas met BigBand Heerlen en Gerald van Gemert

Toegevoegd op: 03 december 2017
Swinging Xmas met BigBand Heerlen en Gerald van Gemert

Uiteraard zijn er in december op veel plaatsen leuke kerstconcerten te beluisteren. Heel gezellig allemaal, maar als u eens een kerstconcert van een heel andere orde wilt horen, dan heeft u op zondag 17 december (15 uur) in de Heerlense Auberge De Rousch de kans van uw leven.

BigBand Heerlen en Jazzclub Zuid Limburg organiseren een bijzonder Xmas optreden met de bekende zanger Gerald van Gemert. Op het programma staan beroemde kerstmelodieën die - anders dan anders - op een jazzy, swingende manier vertolkt worden. De evergreens zijn bewerkt door vermaarde componisten of arrangeurs als o.a. Glenn Miller, Bing Crosby, Count Basie, Irving Berlin, Stan Kenton. Wat dacht u van White Christmas, Stille Nacht, Jingle Bells, Adeste Fideles e.v.a. op de bekende melodie, maar overgoten met een aantrekkelijk jazzy of swingend sausje? Daarnaast verrast Gerald van Gemert de toeschouwer bovendien met een aantal romantische hits van Frank Sinatra en Michael Bublé!

Swinging Xmas wordt genieten geblazen en ook nog in de geweldige ambiance van Auberge De Rousch.

De entree voor het concert is slechts (!) € 5,-.

Meer info over het concert en het jazzmenu vindt u op www.bigbandheerlen.nl of www.jazzclubzuidlimburg.nl. Natuurlijk geven ook de respectievelijke facebookpagina’s een mooie vooruitblik.

Tijdstip: zondag 17 december, 15:00 uur.
Locatie: Auberge De Rousch, Kloosterkensweg 17 Heerlen (grote zaal).
Entree € 5,-.

Bron: persbericht BigBand Heerlen