Beleef ‘Landleven winter’ in het Openlucht museum met muziekvereniging Wilhelmina

Toegevoegd op: 06 december 2017
Beleef ‘Landleven winter’ in het Openlucht museum met muziekvereniging Wilhelmina

Rondjes zwieren over de ijsbaan, nippen aan de glühwein, verwarmen aan een bak dampende erwtensoep. Op 16 en 17 december a.s. vindt Landleven Winter, het warmste winterevenement van Nederland, plaats in het Nederlands Openluchtmuseum. Voor volwassenen én kinderen biedt Landleven Winter een dag vol culinaire, creatieve en culturele belevenissen in de fijnste ambiance. Ook deze keer is Wilhelmina er bij! Na een zeer succesvol optreden op 8 september in het Openlucht museum, heeft de organisatie van ‘Beleef landleven’ muziekvereniging Wilhelmina wederom uitgenodigd voor een optreden, deze keer op zaterdag 16 december.

Muziekvereniging Wilhelmina zal vanaf ca. 13:30 uur te zien en vooral te horen zijn in de prachtige overdekte tramremise op het terrein van het Openlucht museum te Arnhem. Dit gebouw staat garant voor een bijna concertzaal-achtige klank.

Het optreden bestaat uit een mix van kerstmuziek en typische Nederlandse ‘landleven’ muziek.
Het fanfareorkest treedt op en staat onder leiding van dirigent Ferdinand Sikkelbein.
Kom naar het prachtige en vooral gezellige ‘Landleven’ in het Openlucht museum te Arnhem en kom op zaterdagmiddag om 13:30 uur luisteren naar muziekvereniging Wilhelmina!

Het evenement kent een toegangsprijs. Zie hiervoor de website: www.openluchtmuseum.nl/landleven-winter-2017
Het evenement is de gehele dag geopend. De fanfare van muziekvereniging Wilhelmina speelt op zaterdagmiddag 16 december vanaf 13:30 uur in de tramremise van het Openlucht museum, Hoeferlaan 4 te Arnhem.
Vind u muziek maken leuk? Wilt u of uw kind ook leren muziek maken? Vraag dan om informatie en/of een gratis proefles via het secretariaat.
Informatie over Muziekvereniging Wilhelmina vindt u op Facebook, de website www.wilhelmina-spankeren.nl of email: info@wilhelmina-spankeren.nl

Bron: persbericht Wilhelmina Spankeren