Kerstconcert Crescendo Sassenheim

Toegevoegd op: 06 december 2017
Kerstconcert Crescendo Sassenheim

Christelijke Harmonievereniging Crescendo Sassenheim houdt op zaterdagavond 16 december om 19.30 uur haar jaarlijkse Kerstconcert in de Julianakerk (Julianalaan 6, Sassenheim). Tijdens dit concert laten alle orkesten van de vereniging van zich horen.

Het Opleidingsorkest o.l.v. Sophie Graven, het Tweede Harmonieorkest o.l.v. Joop Nijholt en het Groot Harmonieorkest o.l.v. Dirk van der Niet spelen een gevarieerd kerstprogramma. Daarnaast laten de kinderen van de AMV-groep (Algemene Muzikale Vorming) horen wat ze de afgelopen tijd geleerd hebben. Ook zal het kinderkoor Vivo een aantal liedjes ten gehore brengen, waaronder ‘Jingle Bells’, ‘De Notenkraker’ en ‘Stille nacht’. Ten slotte krijgt het publiek de gelegenheid mee te zingen met bijvoorbeeld ‘Nu zijt wellekome’.

De kaartjes zijn kosten in de voorverkoop voor kinderen €2,50 en voor volwassenen €5,00. Aan de deur zijn de tickets €3,00 voor kinderen en €6,00 voor volwassenen. Kaartjes voor dit concert zijn verkrijgbaar bij Primera Sassenheim.

Bron: persbericht Crescendo Sassenheim