Holy Night! in Sterksel

Toegevoegd op: 13 december 2017

Zaterdagavond 23 december zal er een uniek concert plaatsvinden in Sterksel, een uniek concert in kerstsferen! Van tevoren in de stemming komen op het kerkplein met een warme chocomel of glühwein en daarna wegdromen met mooie klanken en lichteffecten in een prachtige omgeving. Het concert wordt verzorgd door de fanfare & slagwerkgroep van Muziekvereniging De Heerlijkheid, waarbij zij muziek in kerstsfeer ten gehore brengen en daarbij ondersteund worden door zangeres Veerle Henkens. Wellicht kent u haar nog van de Jubileummis @SterkselCity. HHet concert heeft verschillende gevarieerde optredens en kent een grote diversiteit aan ensembles en instrumenten. We kunnen nog niet alle verrassingen vertellen, maar de voorbereidingen beloven nu al onvergetelijke, fabelachtige momenten ...

De kerk zal verfraaid worden met diverse licht-effecten en versierd worden in een idyllisch, unieke kerstsfeer. Buiten de kerk wordt het kerkplein omgetoverd tot een sfeervol ontvangstplein met een knisperend vuurtje, een glaasje glühwein en muzikale noot door onze eigen jeugdfanfare! Vanaf 19h00 bent u welkom op het kerkplein om alvast in de stemming. De toegang voor het kerstplein is gratis.
Diverse Sterkselse verenigingen zullen aanwezig zijn op het kerstplein voor de kerk, zoals CV De Ossendrijvers, Vrouwen van Nu en afdeling Vrije Tijd van Kempenhaeghe. In een winterse omgeving verzorgen zij lekkere versnaperingen om deze avond al helemaal in de kerststemming te komen.
Muziekvereniging De Heerlijkheid uit Sterksel en de Sterkselse Parochie zijn onlosmakelijk aan elkaar verbonden, vanaf het moment dat Pastoor Verhoeven in 1945 de fanfare mede oprichtte en hij destijds de eerste dirigent en eerste voorzitter was. Kerstmis in 2017 is voor de H. Catharina van Alexandrië kerk een jubileum moment, want deze parochiekerk werd 90 jaar geleden met kerstmis 1927 in gebruik genomen. Een prachtige gelegenheid om op zaterdagavond 23 december een concert in te geven in de kerk van Sterksel, Holy Night!
Voor het concert in de kerk wordt een kleine vergoeding gevraagd. Wilt u met een sprookjesachtig gevoel de kerstdagen ingaan, zorg dan dat u zo snel mogelijk in het bezit komt van een van de toegangskaarten, want op = op.
De kaarten kosten 6 euro per stuk, waarvan een deel ten goede komt aan de Parochie en ze zijn verkrijgbaar bij Spar Sterksel en via info@muziekverenigingsterksel.nl.

Bron: persbericht muziekvereniging Sterksel