Brassband De Wâldsang en The Gents for Christmas

Toegevoegd op: 13 december 2017
Brassband De Wâldsang en The Gents for Christmas

Drachten De Lawei - Warme brassbandklanken en sonore mannenstemmen zijn de ingrediënten voor een sfeervol kerstconcert dat gehouden wordt op zondag 24 december, 15:00 uur in De Lawei te Drachten.

Nederlands brassband kampioen De Wâldsang en vocaal ensemble The Gents brengen zowel gezamenlijk als afzonderlijk een afwisselend kerstrepertoire ten gehore.

De jubilerende brassband (De Wâldsang bestaat dit jaar 40 jaar), staat garant voor muziek op topniveau. Tijdens de laatste Nederlandse Brassband Kampioenschappen wist de band onder leiding van maestro Rieks van der Velde de felbegeerde Nederlandse titel in de wacht te slepen. Vocaal ensemble The Gents is een voor Nederland uniek gezelschap dat in korte tijd een vooraanstaande plaats heeft verworven in de internationale muziekwereld. De groep jonge zangers en hun dirigent Arnoud van Gelder worden alom geroemd vanwege de bijzondere klank, de grote mate van stemflexibiliteit en de weergaloze interpretatie van zeer uiteenlopend vocaal repertoire.

Een kerstconcert van brassband De Wâldsang en The Gents is een mooie opmaat voor een onvergetelijke en sfeervolle kerst.

Kaarten kunt u bestellen via www.delawei.nl.

Bron: persbericht De Wâldsang