Spijkerpakkenband en Showbusters op Midwinterconcert Gorredijk

Toegevoegd op: 26 december 2017
Spijkerpakkenband en Showbusters op Midwinterconcert Gorredijk

Op 6 januari staat het Midwinterconcert van brassband De Spijkerpakkenband op het programma. Ook deze keer vindt het Midwinterconcert plaats in De Skâns in Gorredijk. Dit spetterende muzikale feest wordt dit jaar opgeluisterd door het duo The Showbusters. Deze mannen staan garant voor een spectaculaire act met een ode aan The Blues Brothers die ze gaan opvoeren samen met de ‘Spikers’. Wie deze muziekfilm die behoort tot de absolute filmklassiekers al eens heeft gezien, zal alvast vermoeden wat er zo ongeveer te verwachten valt op deze avond. Maar zelfs meest de doorgewinterde kenner zal absoluut worden verrast.

Naast deze Blues Brothers-show zijn er traditiegetrouw er ook een aantal prachtige brassbandwerken in het Midwinterprogramma opgenomen. Bovendien zijn uiteraard ook onze vrienden van gehandicaptenzorg Pypskoft weer aanwezig. Ingrediënten genoeg voor een heerlijke sfeervolle muziekavond op 6 januari.

Dit alles vindt plaats in De Skâns in Gorredijk. Aanvang is om 20.00 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.muziekinopsterland.nl en via www.spijkerpakkenband.com.

Foto: Lyuda Stinissen

Bron: persbericht Spijkerpakkenband