Nieuwjaarsconcert Egerländer Oldehovekapel

Toegevoegd op: 02 januari 2018
Nieuwjaarsconcert Egerländer Oldehovekapel

Zondagmiddag 14 januari houdt de Egerländer Oldehovekapel haar Nieuwjaarsconcert in Dorpshuis Yn ‘e Mande te Tytsjerk. Aanvang 15.00 uur. Dit Nieuwjaarsconcert met Böhmische en Egerländer muziek heeft z'n eigen specifieke sprankelende sfeer. Walsen en polka's, zowel instrumentaal als met zang, vormen het gevarieerde programma. Voor de liefhebbers van blaaskapellenmuziek een prachtige gelegenheid om het jaar 2018 muzikaal te onthalen en een feestelijke sfeervolle middag te beleven in Dorpshuis Yn ‘e Mande te Tytsjerk.

De muzikanten van de Oldehovekapel zien uw komst graag tegemoet om samen met u een muzikale toost op het nieuwe jaar uit te brengen. www.oldehovekapel.nl

De Oldehovekapel speelt Egerländer en Böhmische muziek in de stijl van Ernst Mosch und seine Original Egerländer Musikanten. Na de dood van Mosch hield ook zijn originele orkest op te bestaan, maar de muziek leeft voort bij vele liefhebbers van deze prachtige blaasmuziek, waarbij ook wordt gezongen. De Oldehovekapel bestaat inmiddels 30 jaar en is in het noorden uitgegroeid tot een toonaangevend orkest in Egerländer blaasmuziek.

Bron: persbericht Oldehovekapel