Wieger in de hoofdrol bij familieconcert door Harmonie Arti

Toegevoegd op: 26 januari 2018
Wieger in de hoofdrol bij familieconcert door Harmonie Arti

Op zaterdag 3 februari geeft Harmonie Arti Alphen haar jaarlijkse concert speciaal voor families met jonge kinderen. In het Scala College (locatie Nieuwe Sloot) spelen alle orkesten van Arti mee in twee avonturen die het vrolijke jongetje Wieger beleeft. De muzikanten spelen, zingen en acteren zelf tijdens het concert en traditiegetrouw zijn er de nodige verkleedpartijen. Ook de kinderen mogen verkleed komen. Meer informatie over Arti en het familieconcert Wieger! is te vinden op www.arti-alphen.nl.

Wieger is blij, hij mag een instrument. Maar hij kan niet kiezen… Dat komt uiteindelijk goed, en dan kan Wieger op vakantie naar Spanje. Ook daar beleeft hij de nodige avonturen.

Arti geeft elk jaar een concert speciaal voor kinderen tot een jaar of 7. Doel is om te laten zien dat een concert niet saai hoeft te zijn waarbij je stil moet zijn en zitten. De familieconcerten van Arti zijn altijd een feestje waar van alles gebeurt. Kinderen kunnen meedoen zoveel als ze willen en mogen verkleed komen, net als de muzikanten van Arti.

Arti’s Startorkest, beginnersensemble Toetie!, opleidingsorkest Jong Arti en concertharmonie Groot Arti spelen allemaal mee tijdens Wieger!. Werner Pison speelt de rol van Wieger. Het concert staat onder leiding van Sebastiaan Hettema.

De toegang voor ‘Wieger!’ is gratis, een vrijwillige bijdrage wordt gewaardeerd. Het concert is in het Scala College aan de Kees Mustersstraat, locatie Nieuwe Sloot, in Alphen aan den Rijn. Het concert is van 19.15 tot 20.15 uur. Meer informatie over Arti is te vinden op www.arti-alphen.nl.

Bron: persbericht Arti Alphen