Workshops bij Harpe Davids in Schiedam

Toegevoegd op: 31 januari 2018

Samen muziek maken is leuk! Daarom organiseren organiseren muziekvereniging Harpe Davids i.s.m. de Openbare Daltonbasisschool De Klinker zaterdag 17 februari een groot aantal gratis workshops voor blaas- en slagwerkmuzikanten, basgitaristen, zangers en violisten. Bijna alle professionele docenten die na schooltijd in De Klinker de muzieklessen voor kinderen en volwassenen van o.a. de muziekvereniging verzorgen zijn op deze zaterdag van 15:00-17:00 uur in school aanwezig om met de diverse muzikanten en met belangstellende muzikanten (tenminste A-niveau) in ensembles muziek te maken.

Daarnaast zijn er workshops voor basgitaar, slagwerk en zang. Voor jong en oud die graag een muziekinstrument willen gaan bespelen of willen zingen een unieke kans om zo veel verschillende muzikanten/ zangers aan het werk te zien! Bespeel je al een muziekinstrument op teminste A-niveau (2 a 3 jaar muziekles), dan kun je ook meedoen!
Deze workshops vinden plaats in de diverse ruimten van Daltonbasisschool De Klinker, Bernardus IJzerdraatsingel 1, 3123 CC Schiedam-Noord. Informatie en aanmelding: www.harpedavids.nl.

Bron: persbericht Harpe Davids Schiedam