Kinderconcert van Soli Brass Leeuwarden

Toegevoegd op: 14 februari 2018

Dacht je dat concerten saai waren? Dat er alleen maar oude mensen naartoe gaan en dat je de hele tijd stil moet zitten en luisteren? Bij dit concert niet! Hierbij zijn de kinderen de baas en mag je alles doen wat normaal gesproken juist niet mag!

“Thomas en Sophie spelen altijd in hun boomhut. Ze kunnen daar rennen, gillen en rommel maken, niemand heeft er dan last van. Maar dan komt er een storm die de boomhut omver blaast. Ineens moeten Thomas en Sophie binnen gaan spelen, maar ze mogen helemaal niks van papa. Wacht maar totdat hij een dagje weggaat…”

Tijdens dit concert wordt de muziek gespeeld door Soli Brass Leeuwarden. Soli Brass is een brassband, dat is een orkest met alleen maar koperen blaasinstrumenten en slagwerk. Ze zijn met wel 28 mensen! Soli Brass doet ook vaak mee aan wedstrijden, en ze zijn één van de beste brassbands van Nederland.

Het concert is op woensdag 28 februari en De Harmonie in Leeuwarden. Het begint om 19:00 uur en het duurt ongeveer een uurtje.
Neem gerust je papa, mama, opa’s, oma’s, broertjes en zusjes mee, want dit willen ze niet missen! Kaartjes kunnen ze bestellen op www.solibrass.nl.
Tot dan!

Bron: persbericht Soli Brass Leeuwarden