Frühlingsfest der Blasmusik Gorssel

Toegevoegd op: 18 februari 2018

De Isseltaler Musikanten uit het Gelderse Rheden geven opnieuw in Gorssel een gezellig ‘Frühlingsfest der Blasmusik’. Het voorjaarsfeest wordt gehouden op zondag 25 maart 2018 in Stichting Sport- en Cultureel Centrum ’t Trefpunt aan de Molenweg 53-55 te (7213 XD) Gorssel. De aanvang is 11.30 uur en de zaal gaat om 10.30 uur open. In samenwerking met het bestuur van ’t Trefpunt gaat het succesvolle optreden van vorig jaar op herhaling.

Dirigent Cyrille van Poucke heeft met het orkest voor het ‘Frühlingsfest’ een mooi programma voorbereid. Diverse nieuwe werken van Ernst Mosch und seine Egerländer Musikanten en andere (jonge) Böhmische componisten zullen de revue passeren. De ‘Isseltaler Musikanten’ werden 40 jaar geleden opgericht aan de boorden van de IJssel in de gemeente Rheden. Hier ligt ook de oorsprong van de naam van het orkest (IJsseldal). De Isseltaler Musikanten zijn gespecialiseerd in de Egerländerblaasmuziek.
Kaarten zijn verkrijgbaar bij ’t Trefpunt. Kaarten zijn ook via de e-Ticketshop van de Isseltaler Musikanten te bestellen. De toegangsprijs bedraagt in de voorverkoop € 8,50 per persoon. Aan de zaal op de dag van het concert kosten de kaarten € 10,00. U kunt ook kaarten bestellen per e-mail info@isseltalermusikanten.nl