Jeugdconcert "Helden" van Excelsior Papendrecht op 17 maart

Toegevoegd op: 18 februari 2018
Jeugdconcert

Op zaterdag 17 maart as. organiseren de jeugdafdelingen van Excelsior Papendrecht het jaarlijkse Jeugdconcert in De Palm, een informeel concert rondom het thema "Helden".

Het belooft een mooie muzikale avond te worden met een gevarieerd programma van het SMS-Orkest (Starten Met Samenspel), het Klein Orkest, de Slagwerkgroep, de Junior Slagwerkgroep en de 2e editie van Tutti Colore. Het repertoire van elke groep is aangepast aan het thema dat de luisteraars meeneemt naar de wijde wereld van de helden. Het concert wordt in een informeel jasje gestoken zodat het ook de jeugdige luisteraars zal aanspreken. De aanvang is daarom 19.30 uur.

De toegangsprijs bedraagt Euro 2,50 pp (kinderen t/m 12 jaar gratis). Reserveren is aan te raden voor zowel kinderen als volwassenen, via info@excelsiorpapendrecht.nl.

Meer informatie over Excelsior, de mogelijkheden en haar activiteiten is te vinden op www.excelsiorpapendrecht.nl, waar alle activiteiten en concerten zijn vermeld. Informatie is ook te allen tijde per email op te vragen via info@excelsiorpapendrecht.nl.

Bron: Excelsior Papendracht