“Meespelen met Wilhelmina”

Toegevoegd op: 20 februari 2018

Iedereen die een muziekinstrument bespeelt wordt uitgenodigd om op die dag een aantal muziekstukken in te studeren en die ‘s-avonds ten gehore te brengen, samen met de vaste leden van het symfonisch fanfareorkest Wilhelmina. Alle instrumenten zijn welkom, behalve toetsinstrumenten en gitaren. Verder is er plaats voor zowel de standaard blaas- en percussie-instrumenten van een fanfare als voor andere blaasinstrumenten. Ook voor strijkinstrumenten is deelname mogelijk.
Deelname is mogelijk vanaf niveau A. Er is geen leeftijdsgrens.

Op 7 april zal gedurende de ochtend en gedurende de middag in klein groepsverband worden gerepeteerd aan een drietal muziekstukken met als thema: “musical en film” Later op de middag vindt een generale repetitie plaats waarbij voor het eerst het voltallige orkest bij elkaar komt.

’s-Avonds zullen de ingestudeerde stukken worden uitgevoerd als onderdeel van het voorjaarsconcert van fanfareorkest Wilhelmina.

Doel van deze workshop is kennismaking met de wereld van het fanfare orkest en zelf ervaren hoe boeiend en gevarieerd deze wereld is.” Wilhelmina” is het enige fanfareorkest in Eindhoven en is bekend door de jaarlijkse muzikale bijdrage tijdens de dodenherdenking op 4 mei en door de organisatie van de jaarlijkse Meezingkerst in het Muziekgebouw Eindhoven. Daarnaast organiseert het orkest diverse concerten.

De workshop vindt plaats in de vaste repetitieruimtes van het orkest in wijkcentrum ’t Trefpunt, Belgiëplein 20, Eindhoven

Voor deelname aan de workshop wordt een bijdrage gevraagd van E 10,-. Hiervoor krijgt u tijdens de lunchpauze soep en broodjes èn een onvergetelijke muzikale ervaring. Bladmuziek zal tijdig worden toegestuurd.

Aanmelding kan door een mailtje te sturen naar het secretariaat van de vereniging:

mvwe.secretariaat@gmail.com

U ontvangt dan nader bericht.

Uiterste inschrijfdatum is 9 maart.

Voor nadere informatie: Rudi van Dijk 040 2119360

Bron: persbericht Wilhelmina Eindhoven