Voorjaarsconcert Politiekapel in Eefde

Toegevoegd op: 27 februari 2018
Voorjaarsconcert Politiekapel in Eefde

Op zaterdag 17 maart geeft muziekvereniging De Harmonie haar jaarlijkse voorjaarsconcert. Dit jaar is dit in samenwerking met de Politiekapel uit Noord- en Oost-Gelderland. Het concert wordt gegeven in de Ontmoetingskerk in Eefde en iedereen is vanaf 19.30 uiur van harte welkom. De toegangsprijs is € 7,50 incl. kopje koffie/thee.

De avond wordt gevuld met twee blokken leuke en mooie muziek. Allereerst speelt De Harmonie muziek uit fantasyfilms, zoals muziek uit Avatar, Cinderella en natuurlijk uit Harry Potter. De Politiekapel speelt vervolgens vrolijke en swingende popmuziek met stukken als Fly Me To The Moon en Land Of Make Believe.

Over de Politiekapel
De Politiekapel Noord- en Oost-Gelderland is het muzikale visitekaartje van Noord- en Oost-Gelderland. Het fanfareorkest bestaat uit 40 enthousiaste leden die bij de politie werkzaam zijn of zijn geweest en muzikanten uit de wijde omgeving van Apeldoorn en de Achterhoek. De Politiekapel is de muzikale vertegenwoordiger van de politie en wil door middel van muziek aan een goede verstandhouding tussen politie en publiek werken.

Bron: persbericht Politiekapel Noord- en Oost-Gelderland