Brabantse Blazersdag met musici philharmonie zuidnederland

Toegevoegd op: 04 maart 2018

Samen muziek maken verbindt. Tijdens de Brabantse Blazersdag op 10 maart in Kaatsheuvel maken professionele orkestmusici van philharmonie zuidnederland een dag muziek met maar liefst 104 blaasmuzikanten uit de HAFA-wereld: een dag vol muziek met masterclasses voor blaasmuzikanten van alle niveaus en leeftijden met spetterende eindoptredens!

Regionale samenwerking

De philharmonie zuidnederland heeft de organisatie van de Brabantse Blazersdag op zich genomen in nauwe samenwerking met de Brabantse Bond van muziekverenigingen, het Centrum voor de kunsten De Aleph in Heusden en Het Kunstpodium in Dongen.

Het resultaat: zaterdag 10 maart spelen 104 deelnemers, in de leeftijd van 8 tot 77 jaar, onder leiding van orkestmusici klarinet, saxfoon, dwarsfluit, hobo, fagot, trompet, hoorn, trombone of tuba. Klarinettist Roger Niese en tubaïst Joost Smeets geven gedurende de dag masterclasses die voor de verschillende niveaus worden aangepast. De dag wordt feestelijk afgesloten met eindoptredens waarbij ook ouders, vrienden, familie aanwezig zijn.

Datum: zaterdag 10 maart 2018
Locatie: Theater in het Klavier, Anton Pieckplein 2 te Kaatsheuvel
Tijd: 09.30 – 16.00 uur
www.philharmoniezuidnederland.nl/brabantseblazersdag

Bron: philharmonie zuidnederland