Straatoptredens opleuken?

Toegevoegd op: 05 maart 2018

Dirkjan van Groningen van Show & Marching Music komt met een nieuw concept voor showkorpsen, drumfanfares, harmonie- en fanfareorkesten om hun straatoptredens nieuw leven in te blazen.
Veel muziekverenigingen vergeten dat het eenvoudiger is om tijdens straatoptredens aan een groot publiek te laten zien dat samen muziek maken een te gekke hobby is dan in een concertzaal, waar toch niet iedereen maar zo naar binnen stapt.

Ondanks dat de kansen “op straat” voor het oprapen liggen besteden verenigingen vaak weinig aandacht aan straatoptredens en worden deze optredens vaak als “verplichte nummertjes” gezien.
Het nieuwe concept van Show & Marching Music kan voor jouw vereniging een uitkomst zijn als je te maken hebt met een teruglopend leden aantal en leden die niet meer willen of kunnen marcheren. Wil je daar meer over weten, schrijf je dan nu in voor een van de gratis online bijeenkomsten op vrijdag 9 maart (10:00) of zaterdag 10 maart (11:00) via https://showandmarchingmusic.clickmeeting.com.

Bron: Persbericht Show & Marching Music.