Jubileumconcert brassband De Lofklank

Toegevoegd op: 06 maart 2018
Jubileumconcert brassband De Lofklank

Brassband De Lofklank bestaat 40 jaar. Dit wordt gevierd met een jubileumconcert op zaterdag 17 maart. Folkert-Hans Tolsma is deze avond gastsolist. Het concert vindt plaats in ‘De Levensbron’, de Feart 85 te Ureterp en begint om 20:00 uur.

Onder leiding van Gerk Huisma gaat De Lofklank deze avond terug in de tijd en wordt oude muziek nieuw leven ingeblazen. Er wordt echter ook naar de toekomst gekeken! De jeugd van De Oerband onder leiding van Trienke Gietema mag daarom niet ontbreken.

Om het jubileumconcert extra feestelijk te maken is Folkert-Hans Tolsma als gastsolist uitgenodigd. Folkert-Hans is geboren in een muzikaal nest, opgegroeid met muziek van Phil Collins en al heel jong gestart met trompet spelen. Als solo artiest treedt hij met zijn eigen repertoire door het hele land op. Met zang, trompet en saxofoon maakt hij elke gelegenheid uniek en zorgt hij voor de juiste sfeer.

Na het concert is er gelegenheid om onder het genot van een hapje en een drankje bij te praten. Folkert-Hans zorgt ook hier voor extra sfeer en gezelligheid.

Het concert vindt plaats in GKV De Levensbron, De Feart 85 te Ureterp en begint 20:00 uur. De entree bedraagt € 7,50 in de voorverkoop en € 10,- aan de kassa, voor kinderen tot en met 12 jaar is de toegang gratis. Kaarten zijn in de voorverkoop te bestellen via 06-46474503 of info@delofklank.nl.

We hebben geprobeerd alle oud-leden persoonlijk uit te nodigen. Geen uitnodiging ontvangen? Meld je alsnog aan via de voorverkoopadressen en ontvang gratis entree!

 

Bron: persbericht brassband De Lofklank